Bloembakken dakterras

bloembakken dakterras

Bloembakken dakterras! Ben je op zoek naar bloembakken voor je dakterras? Bloembakken zijn er in verschillende soorten en maten. Zelf leveren we bijvoorbeeld cortenstalen bloembakken en bakken van gecoat staal. We kunnen de bloembakken met bloemen leveren bij jouw op locatie. Kies allereerst het gewenste model bloembak, om vervolgens een bloemmengsel naar keuze op te geven. De bloemen worden bij een kwekerij opgekweekt, waardoor we bloembakken met fleurige bloemen kunnen leveren.

Bloembakken voor dakterras met water reservoir

De bloembakken zijn voorzien van een kunststof Aqua Top inlay met water reservoir. Hierdoor kun je het water geven van je bloemen gerust eens een dagje overslaan. We leveren de bakken in verschillende afmetingen en kunnen ze eventueel op maat voor je maken. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Balkonhekwerk of balustrade met bloembakken

In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balkonhekwerken en balustrades op maat. We vervaardigen de hekwerken in de werkplaats in Nederland, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Hierdoor is het ook mogelijk om bloembakken in het hekwerk te laten maken.

Lees meer over bloembakken:
1. Bloembakken verzinkt staal
2. Bloembakken voor balkon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *