Bloembakken verzinkt staal

bloembak verzinkt staal

Bloembakken verzinkt staal online bestellen? Het kan in onze webshop. We maken bloembakken van staal en cortenstaal op maat en kunnen de bloembakken verzinkt leveren. Eventueel is het ook mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze! Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Bloembakken verzinkt staal met bloemen

We kunnen bloembakken van verzinkt staal met bloemen leveren. Geen gedoe met zakken potgrond en losse bloemen, maar een fleurige plantenbak op je balkon of dakterras. De bloembakken worden geleverd met een kunststof Aqua Top inlay met water reservoir. Hierdoor hoef je de bloemen niet dagelijks water te geven, maar kun je gerust eens een dagje overslaan.

De bloembakken verzinkt staal kunnen we in verschillende afmetingen leveren. Ook kun je kiezen uit een achttal verschillende bloem mengsels. De mengsels worden bij een kweker alvast “voorgekweekt” zodat we de bloembakken compleet met fleurige bloemen kunnen leveren.

Bloembakken van Hekwerkwebshop.nl

In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten bloembakken met bloemen. Denk hierbij aan bloembakken van staal of bakken van cortenstaal. De cortenstalen bloembakken hebben een bruin uiterlijk, waardoor ze mooi staan in je tuin, op je balkon of dakterras. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Lees meer over bloembakken:
1. Bloembakken voor balkon
2. Balkonhek met bloembakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *