Balkonhek bloempot

balkonhek bloempot

Balkonhek bloempot! Zoek je een balkonhek met bloempot of bloembakken? Wellicht dat een balkonhekwerk met geïntegreerde bloempot iets voor je is. We maken al jaren stalen hekwerken op maat en kunnen deze met een stalen bloembak leveren. We hebben diverse soorten balkonhekwerken in ons assortiment, neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Balkonhek met bloempot op maat

Je kan een balkonhek met bloempot eenvoudig op maat laten maken. Kies allereerst het gewenste model hekwerken en geef vervolgens kenmerken op als de hoogte, lengte en afwerking. We kunnen de balkonhekken verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur leveren. Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheden. Geef in je aanvraag tevens aan dat je het bakonhek met bloempot zou willen bestellen. We zullen je binnen 24-uur een offerte sturen per mail. Na akkoord maken we een werktekening ter controle. Zo weet je precies wat je gaat krijgen en kun je eventueel nog wijzigingen doorgeven.

Monteren van een balkonhek met bloempot

Een balkonhekwerk met bloempot is eenvoudig zelf te monteren. Natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij je op locatie langs om het hekwerk te monteren. Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *