Aluminium balkonhekwerk op maat

aluminium balkonhekwerk op maat

Ben je op zoek naar een aluminium balkonhekwerk op maat? We hebben diverse soorten balkonhekwerken in ons assortiment, waaronder balkonhekken van aluminium. Een balkonhekwerk moet vooral veilig zijn, immers je wilt niet van je balkon kunnen vallen. De belangrijkste functie van een aluminium balkonhekwerk is ook het weren van een val van een verdiepingsvloer.

Aluminium balkonhekwerk online bestellen

Een aluminium balkonhekwerk op maat is eenvoudig online te bestellen. We hebben in ons assortiment verschillende balkonhekken, die we stuk voor stuk op maat kunnen leveren. Denk hierbij aan stalen balkonhekken, aluminium balkonhekken en houten balkonhekken. Het bestellen van een balkonhek gaat als volgt in zijn werk.

Werkwijze aluminium balkonhekwerk op maat

aluminium balkonhekwerk op maat
Allereerst kies je het door jouw gewensten hekwerk model. We hebben de meest aangevraagde uitvoeringen op onze website staan. Vraag het gerust aan als je een afwijkend model wenst. Vervolgens geeft je op wat de lengte, hoogte en afwerking dient te zijn. Onze aluminium hekwerken kunnen we geannodiseerd of gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze leveren. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden.

Wat is poedercoaten of duplex coating?

Nadat je alle specificaties hebt gekozen, kun je een offerte aanvraag doen. Een van onze medewerkers zal je binnen 24-uur een passende aanbieding doen voor je aluminium balkonhekwerk. Voordat het hekwerk in productie gaat, ontvang je van ons per mail een werktekening ter controle. Op deze werktekening vind je de aangevraagde lengte, afwerking en bevestigingsmethoden. We produceren het aluminium hekwerk niet eerder dan dat je hier akkoord op hebt gegeven.

Aluminium balkonhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerk Webshop proberen we totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en omheinigen te zijn. Dagelijks werken we eraan om ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Veel van onze hekken maken we op maat en kunnen worden aangepast naar jouw specifieke wensen. Neem gerust eens een kijkje en neem bij vragen contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *