Balkonhek glas

balkonhek glas

Een balkonhek glas zorgt ervoor dat het balkonhek een transparante uitstraling heeft. Hierdoor heb je vanaf het terras of balkon maximaal uitzicht en zit je toch uit de wind. In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balkonhekken met glas. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod balkonhekken met glas.

Balkonhek glas op maat

Een balkonhek met glas kun je in onze Hekwerk Webshop op maat bestellen. We vinden het belangrijk om maatwerk oplossingen aan te kunnen bieden, omdat we hierdoor het balkonhek volledig op je situatie en wensen kunnen afstemmen. We leveren balkonhekken met glas, zowel van staal als van RVS. Tevens hebben we balkonhekken met aluminium vloerprofielen waar het glas in geklemd is. Keuze genoeg dus!

Je kunt eenvoudig online een offerte aanvraag voor het door jouw gewenste balkonhek met glas. Allereerst kies je het gewenste model, om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking op te geven. Onze stalen balkonhekken kunnen we thermisch verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur leveren. RVS balkonhekken met glas leveren we onbehandeld of gepoedercoat in een kleur. Het verschil tussen de afwerkingen kun je vinden in onze webshop.

Balkonhek glas van Hekwerkweshop.nl

Als Hekwerk Webshop vinden we het belangrijk om een zo compleet mogelijk aanbod aan te bieden. Dagelijks werken we eraan om ons aanbod te verbeteren. Omdat we de balkonhekken op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Ook kunnen we een balkonhek glas volledig naar jouw wensen maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Van ieder balkonhek met glas maken we voor productie een werktekening. Deze tekening ontvang je per mail ter controle, zodat je kunt controleren of we je wensen juist vertaald hebben naar een mooi balkonhekwerk met glas op maat.

Klik hier voor je balkonhekwerk met glas >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *