Balkonhek met bloembakken

balkonhek met bloembak

Ben je op zoek naar een balkonhek met bloembakken? We kunnen in onze balkonhekwerken bloemenbakken maken, waarin je bloemen of planten kunt plaatsen. Het voordeel van deze bloembakken is dat je geen losse bloembakken aan het hekwerk hoeft te hangen en deze ook niet naar beneden kunnen vallen. De bakken zitten geïntegreerd in het hekwerk en kunnen in verschillende afmetingen geleverd worden.

Balkonhekwerk met bloembakken op maat

We hebben in onze webshop diverse soorten balkonhekwerken van staal. Deze balkonhekwerken of balustrades maken we op maat. Het is daarom mogelijk om een bloembak in het hekwerk te laten maken. We hebben verschillende hekwerk modellen in ons assortiment. Kies allereerst het gewenste model en geef vervolgens kenmerken op zoals de hoogte, lengte en afwerking. We kunnen het balkonhekwerk zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een RAL kleur leveren. Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheden. Geef tevens aan dat je graag bloembakken in het hekwerk wilt laten maken. We streven ernaar binnen 24-uur je aanvraag te beantwoorden.

Als de aanbieding naar wens is zullen we een werktekening maken van het balkonhekwerk. Zodoende kun je controleren of het hekwerk en de bloembakken zijn zoals je in gedachten hebt. Na akkoord op de werktekening zullen we het hekwerk met de bloembakken op maat vervaardigen in de werkplaats in Nederland.

Montage balkonhek met bloembakken

Het is relatief eenvoudig om het balkonhekwerk met bloembakken zelf te monteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het hekwerk te monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van afrasteringen en omheiningen te zijn. Dagelijks werken we eraan ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze producten te optimaliseren. Ben je op zoek naar een specifiek soorten balkonhekwerk of bloembak, neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *