Balkonhek van staal in Den Haag

balkonhek staal den haag

Ben je op zoek naar een balkonhek van staal in Den Haag? In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balkonhekken. We leveren onder andere balkonhekken van staal, aluminium en RVS. Montage bieden we in heel Nederland aan, ook in Den Haag.

Balkonhek van Staal in Den Haag

Wekelijks zijn we te vinden in Den Haag. We leveren er onder andere balkonhekwerken en balustrades van staal en monteren deze op locatie. De balkonhekken vervaardigen we op maat in de werkplaats in Nederland, we voorzien ze van een laag zink en laten ze poedercoaten in een RAL kleur naar keuzen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Werkwijze balkonhek van staal

In onze webshop vind je ons hele aanbod balustrades en balkonhekken. Je kiest allereerst het door jouw gewenste model en vraagt een offerte aan. Hierbij kun je direct aangeven wat de afmetingen, hoogte en afwerking dienen te zijn. We sturen je op korte termijn een offerte op maat.

Ben je akkoord met de offerte, dan zal onze tekenaar het balkonhek voor je uitwerken. Deze tekening ontvang je per mail ter controle, na akkoord op de tekening zullen we het hekwerk in productie nemen. Het is mogelijk om de situatie door een van onze monteurs in te laten meten. In dat geval is hij verantwoordelijk voor de maatvoering en hoef je alleen akkoord te geven op het ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *