Balkonhekwerk Aluminium

balkonhekwerk aluminium

Ben je op zoek naar een balkonhekwerk aluminium? Balkonhekwerken zijn in verschillende uitvoeringen te vinden, zo zijn er balkonhekken van staal, RVS en van aluminium. In onze Hekwerk Webshop bieden we balkonhekwerken aan van zowel staal, als van RVS en uit aluminium. Iedere materiaal soort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Zo laat staal zich makkelijker bewerken en is hierdoor uitermate geschikt voor maatwerk oplossingen, hebben RVS balustrades een bijzondere uitstraling en hoeven deze niet worden voorzien van een beschermlaag en is een aluminium hekwerk licht in zijn soort en te bewerken tijdens montage.

Voordelen balkonhekwerk aluminium

We hebben een aantal verschillende balkonhekwerken van aluminium in ons assortiment. Een groot voordeel van aluminium hekwerken is dat deze licht zijn en daardoor makkelijk te tillen. Dit is enorm handig wanneer de hekwerken naar bijvoorbeeld de 6e verdieping getild dienen te worden.

Een ander voordeel is dat de levertermijn (productietijd) van onze aluminium balustrades aanzienlijk korter zijn dan onze stalen balustrades. Daar onze stalen balustrades verzinkt en gepoedercoat een productietijd hebben van 3-5 weken. Kunnen we aluminium balustrades gecoat binnen 2-3 weken leveren. Tevens hebben we geanodiseerde balustrades op voorraad en kunnen we deze binnen enkele dagen leveren.

De balkonhekwerk aluminium in ons assortiment zijn zowel op maat als in standaard lengtes te bestellen.

Montage balkonhekwerk aluminium

balkonhek aluminium

Een balkonhekwerk van aluminium is makkelijk te monteren. Het hekwerk bestaat uit staanders met hiertussen hekwerk elementen. De elementen worden doormiddel van een hoekstukje aan de palen gemonteerd. Bij veel van onze balustrades leveren we een montage handleiding. Hierin valt precies te lezen hoe een balkonhekwerk gemonteerd kan worden.

Ben je op zoek naar een specifiek soort balkonhekwerk van aluminium? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen we je gewoon verder helpen. Neem eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *