Balustrade Trapgat

balustrade trapgat

Ben je op zoek naar een balustrade voor om een trapgat? In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balustrades geschikt voor om een trapgat. We vervaardigen de balustrades op maat in de werkplaats in Nederland, waardoor we deze zo kunnen maken dat deze om een trapgat gemonteerd kunnen worden. De balustrades in onze webshop worden hoofdzakelijk vervaardigd uit staal. Hierdoor zijn ze stevig en stabiel.

Wanneer we een stalen balustrade maken voor buiten toepassingen, worden deze verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Wanneer de balustrade wordt toegepast in een binnen situatie, hoeven we het hekwerk niet te verzinken en volstaat alleen een poedercoating. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling, waardoor een stalen hekwerk een stijlvolle uitstraling heeft.

Balustrade trapgat met randafwerking


Wanneer we een stalen balustrade toepassen om een trapgat, voorzien we deze in de meeste gevallen van een randafwerking aan de onderzijde van het hekwerk. Hierdoor gaat het hekwerk op een de omgeving en is de rand van de vloer direct afgewerkt.

Voorbeeld project

balustrade trapgat

balustrade trapgat

Op bovenstaande foto’s is te zien hoe we een stalen hekwerk langs een trapgat, vide en trapboom hebben gemonteerd. De balustrade is aan de onderzijde voorzien van een randafwerking. Hierdoor heeft het hekwerk een stijlvolle uitstraling en is het een aanvulling op het interieur.

balustrade trapgat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *