Bloembakken voor buiten

bloembakken buiten

Het voorjaar staat voor de deur en bij de meeste mensen met groene vingers begint het al weer te kriebelen. Bloembakken en potten vullen met de bloemen in de meeste uiteenlopende kleuren. Er zijn verschillende soorten bloembakken te verkrijgen, belangrijk bij de keuze voor een bloembak voor buiten is dat deze water kan afvoeren. Daarnaast moet de bak tegen het weer kunnen, bijvoorbeeld niet verkleuren in de zon. Hieronder zal ik een aantal bloembakken bespreken.

Steigerhouten bloembakken

steigerhouten plantenbak

Steigerhouten bloembakken voor buiten staan bekend om hun karakteristieke uitstraling. Ze zijn vaak in verschillende afmetingen te verkrijgen en makkelijk toe te passen in iedere situatie. Een nadeel van houten/steigerhouten bloembakken is dat deze heel gevoelig zijn voor weersinvloeden.

De bakken worden vaak onbehandeld buiten gezet en na een aantal jaar gaat dit zijn tol eisen. De bakken beginnen dan uit elkaar te vallen. Goed onderhoud is daarom van groot belang.

Bloembakken van Cortenstaal

cortenstaal bloembak

Een bloembak van cortenstaal heeft een prachtige uitstraling door de roestvorming op het staal. Het staal van de bakken roest in de eerste weken dat deze buiten staat aan de oppervlakte en zal niet verder doorroesten. Ook geeft het roest niet af en zullen er geen roestplekken op het terras ontstaan. Hierdoor is het een ontzettend geliefde materiaal soort in tuinen en op dakterrassen. We hebben in onze webshop ook diverse soorten bloembakken van cortenstaal.

De bloembakken kun je tevens met bloemen bestellen. Deze bloemen worden door een kweker opgekweekt en we leveren de bakken compleet met bloemen. Zo heb je geen gedoe met zakken potgrond en kun je direct genieten van mooie gekleurde bloemen in je tuin, op je balkon of dakterras.

In onze webshop vind je diverse soorten bloembakken. We leveren bloembakken in verschillende afmetingen en leveren deze door heel Nederland en Belgie. De bakken produceren we zelf, waardoor maatwerk mogelijk is. Neem hiervoor gerust eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *