Dakterras maken

dakterras maken

Wil je een dakterras maken! Wanneer je een dakterras wilt maken dien je allereerst een goed ontwerp te maken. Door vooraf overal over na te denken, loop je niet snel tegen onverwachte verassingen aan.

Dakterras Maken

Het maken van een dakterras begint bij een goed ontwerp! Je kunt zelf een ontwerp maken, je kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een professional. Onze online tuincoach staat graag voor je klaar om je verder te helpen aan een mooi ontwerp. In een gesprek worden jouw wensen doorgesproken en onze online tuincoach zal dit vertalen naar een ontwerp op maat. Het dakterras ontwerp ontvang je compleet met materialenlijst en eventueel beplantingsplan. Tevens kunnen we in kaart brengen hoeveel onderhoud er nodig is om het dakterras in de nieuwstaat te houden.

Wil je zelf een dakterras maken en maak je zelf een ontwerp. Dan kunnen we je verder helpen aan bijvoorbeeld een balustrade of een vloer.

Balustrade voor dakterras

In onze Hekwerk Webshop hebben we diverse soorten balustrades die je kunt gebruiken om je dakterras. Denk hierbij aan stalen balustrades, glas balustrades of balustrades van RVS. We vervaardigen de balustrades op maat in de werkplaats in Nederland en werken er dagelijks aan ons aanbod te verbeteren. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Vloeren voor dakterras

Tevens hebben we diverse soorten vloeren die te gebruiken zijn op een dakterras. Denk hierbij aan tegelvloeren, maar ook aan houten vlonder vloeren. De vloeren kunnen we leveren met bijbehorende dragers ter bescherming van de dakbedekking. We hebben diverse soorten tegeldragers en balkdragers in ons assortiment.

Dakterras maken met Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop hebben we diverse onderdelen die je kunt gebruiken op je dakterras. Mocht je iets niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij het maken van je dakterras.

Klik hier voor je dakterras ontwerp >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *