Dakterras Maken

dakterras maken

Een dakterras maken is niet moeilijk. Het begint met een plat dak, vervolgens dient er een vloer gelegd te worden en dient er een balkonhekwerk om het dakterras geplaatst te worden. In onze Hekwerk Webshop vind je naast hekwerken en balustrades, alle onderdelen om een dakterras te maken.

Een Dakterras Maken

dakterras makenEen dakterras begint bij de vloer. Hier zijn diverse opties voor. Denk bijvoorbeeld aan betonnen terrastegels of een houten vlonder vloer. Het is bij het plaatsten van een vloer belangrijk dat je de dakbedekking beschermd. Gebruik hiervoor tegeldragers onder de tegels en balkdragers onder de balken bij een vlondervloer.

In onze webshop vind je diverse soorten vlondervloeren en terrastegels voor op een dakterras. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Je kan de vloer zelf aanleggen, maar dit natuurlijk ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs.

Het Hekwerk om een Dakterras

Om een dakterras dient een hekwerk geplaatst te worden. Dit om te voorkomen dat er iemand van het terras kan afvallen. Bij een hoogte verschil van 1-13 meter vanavond de grond. Dient het hekwerk minimaal 100 cm hoog te zijn. Wanneer het dakterras op een hoogte van 13 meter of hoger zit. Dient de hoogte van het hekwerk minimaal 120 cm te zijn.

In onze Hekwerk Webshop vind je balkonhekwerken en balustrades op maat. U kiest het gewenste model en geeft vervolgens de gewenste hoogte, lengte en afwerking op. Wij zullen een offerte op maat voor je maken. Na akkoord ontvang je een werktekening ter controle en zullen wij het hekwerk op maat voor je maken.

Er zijn diverse soorten bevestigingsmethoden mogelijk. Ontdek de opties op hekwerkwebshop.nl.

Dakterras van Hekwerkwebshop.nl

Zodra de vloer en het hekwerk gemonteerd zijn. Kun je het dakterras inrichten en genieten van een welverdiende kop koffie of thee.

Ontdek de mogelijkheden voor je dakterras in onze Hekwerk Webshop. We zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen. Heb je een specifieke wens? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

hekwerk webshop

Comments are closed.