Frans balkonhek laten maken

frans-balkonhek-laten-maken

Een frans balkonhek laten maken? Dat kan! Ben je op zoek naar een valwering voor je openslaande deuren of ramen op een verdiepingsvloer? Dan is een Frans balkonhek precies wat je nodig bent. Het hekwerk voorkomt dat je van een verdiepingsvloer naar beneden kunt vallen en daarom is het belangrijk dat het hekwerk stevig en stabiel is.

Frans balkonhek laten maken van staal

We hebben diverse soorten franse balkonhekken in onze webshop. Deze franse hekken vervaardigen we op maat in de door jouw gewenste lengte van staal. Hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst kies je het door jouw gewenste model. We hebben diverse soorten modellen op onze website staan, maar daarnaast is het ook mogelijk om een eigen ontwerp te mailen. Vervolgens geef je de gewenste hoogte en lengte op. We zullen op basis van je aanvraag een passende offerte maken en tevens de levertijd aangeven. Over het algemeen is deze 3-5 weken.

Een stalen frans balkonhek dient te worden beschermt tegen weersinvloeden. Om deze reden wordt het hekwerk allereerst voorzien van een laag zink (ook wel verzinken genoemd). Vervolgens wordt het hekwerk gepoetst en gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren behoren tot de mogelijkheden en hierdoor is het mogelijk om het hekwerk af te stemmen op je situatie. Geef je wensen gerust aan in je offerte aanvraag. Ieder frans balkonhekwerk wordt na bestellen op maat geproduceerd. Voordat deze geproduceerd wordt, ontvang je een werktekening van het hekwerk. Deze krijg je per mail en dien je te controleren, alvorens het hekwerk in productie wordt genomen.

We hebben een uitgebreid aanbod franse balkonhekwerken en vinden het belangrijk om een zo compleet mogelijk aanbod aan te bieden. Naast een frans balkon van staal bieden we ook glazen franse balkonhekwerken aan en balkonhekken die bestaan uit een combinatie van RVS en glas. Neem gerust eens een kijkje voor de mogelijkheden en neem bij vragen contact met ons op. We helpen je graag verder.

Comments are closed.