Balkonhekwerk Art deco stijl

balkonhekwerk art deco

Balkonhekwerk Art deco! Zo nu en dan komen we ze tegen. Moderne balkonhekwerken of sierhekwerken in Art deco stijl (ook wel jaren 30 stijl genoemd). Het zijn stijlvolle robuuste hekwerken met een bijzondere uitstraling.

Wat is Art deco?

Art deco is een stijlbeweging die van 1020 tot 1939 haar weerslag had op de kunst. Ook in de architectuur, het grafische en industriële landschap kwam de stijl terug. Het is een mengelmoes van verschillende stijl- en kunststromen uit het begin van de 20e eeuw. Kenmerken van Art deco ontwerpen zijn rijke kleuren, geometrische figuren en overdadige versieringen.

Impressie balkonhekwerk Art deco

balkonhekwerk art deco
Ben je geïnteresseerd in een Art deco balkonhekwerk, neem dan gerust eens contact met ons op. Samen bespreken we je wensen, zodat we een passende aanbieding kunnen doen. We maken voor productie een werktekening zodat je het ontwerp en de maatvoering kunt controleren.

Balkonhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten balkonhekken en balustrades. De hekwerken maken we op maat in de werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Het balkonhekwerk vervaardigen we uit hoogwaardig staal en leveren we in heel Nederland en België.

Standaard leveren we de balkonhekwerk thermisch verzinkt, dit om roestvorming te voorkomen. Een verzinkt hekwerk heeft echter geen stijlvolle uitstraling, daarom raden we aan het hekwerk ook te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Het is mogelijk om het balkonhekwerk zelf te monteren, natuurlijk kun je dit ook overlaten aan een van onze ervaren monteurs. Zij komen dan bij jouw op locatie langs om het balkonhek te monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod balkonhekwerken en balustrades.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *