Houten balustrade trapgat

houten balustrade trapgat

Ben je op zoek naar een mooie houten balustrade voor om een trapgat? Als Hekwerk Webshop streven we ernaar om totaalaanbieder op het gebied van hekwerken, afrasteringen en omheiningen te zijn. Dagelijks werken we er aan om ons aanbod te verbeteren en de kwaliteit van onze producten te optimaliseren. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment, die geschikt zijn om te gebruiken om een trapgat. Denk hierbij aan stalen balustrades, aluminium balustrades en houten balustrades.

Specificaties Houten Balustrade

We maken houten balustrades voor een trapgat van Iroko hout. Iroko hout is een tropische houtsoort en komt voor in het Afrikaanse regenwoud. Het hout heeft zeer duurzame eigenschappen, zo werkt het hout bijna niet en is het uitermate geschikt als balustrade hout. De balustrades vervaardigen we op maat, hierdoor is het mogelijk om het hekwerk naar je wensen aan te passen. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe wordt de houten balustrade gemaakt?

In bovenstaande video laten we zien hoe de houten balustrade voor een trapgat wordt gemaakt. We vervaardigen de balustrade uit ruw hout, hier maken we eerst de te gebruiken balken en planken uit. Vervolgens wordt er een balustrade samengesteld. Ben je op zoek naar een mooie houten balustrade, neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *