3 geleverde hekwerken op erker

3 geleverde hekwerken op een erker

We hebben onlangs enkele geweldige projecten afgerond waarbij we hekwerken hebben geleverd voor erkers. Ik wil graag drie van deze projecten met jullie delen, want het resultaat mag er zeker zijn! Dus laten we eens kijken naar de geleverde hekwerken op erkers.

1. Hekwerk op erker in Haarlem

balkonhek op erker in Haarlem

We kregen de kans om een prachtig hekwerk te leveren voor een erker in Haarlem. Het hekwerk is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een elegant ontwerp dat perfect past bij de stijl van de woning. Het voegt niet alleen een vleugje charme toe aan de erker, maar zorgt ook voor extra veiligheid en privacy. De klant was erg blij met het resultaat en het hekwerk is een echt pronkstuk geworden!

Lees meer: Hekwerk op erker in Haarlem

2. Stalen balustrade op erker in Leeuwarden

hekwerk op erker in Leeuwarden

Een ander project waar we trots op zijn, is de levering van een stalen balustrade voor een erker in Leeuwarden. De balustrade is op maat gemaakt en vakkundig geïnstalleerd door ons team. Het stalen ontwerp geeft de erker een moderne uitstraling en biedt tegelijkertijd de nodige veiligheid. De klant was zeer tevreden met het vakmanschap en de kwaliteit van het geleverde werk.

3. Hekwerk met krullen in Helvoirt

hekwerk met krullen op erker in Helvoirt

Last but not least, hebben we een prachtig hekwerk met krullen geleverd voor een erker in Helvoirt. De krullende elementen geven het hekwerk een speels en sierlijk karakter. Het is een echte eyecatcher en zorgt voor een elegante uitstraling van de erker. Het hekwerk is zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerd om te voldoen aan de wensen van de klant, en het resultaat is verbluffend.

Hekwerk op erker van Hekwerkwebshop.nl

Het leveren van balustrades op erkers is een van onze specialiteiten, en we zijn trots op de projecten die we hebben afgerond. Of het nu gaat om een hekwerk in Haarlem, Leeuwarden of Helvoirt, we zorgen altijd voor maatwerkoplossingen die voldoen aan de behoeften en smaak van onze klanten. We streven naar hoogwaardige materialen, vakmanschap en klanttevredenheid.

Dus als je op zoek bent naar een hekwerk voor je erker, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van de perfecte toevoeging aan je woning. Tot snel!

Lees ook: Hekwerk op erker