balkon afschermen

Balkon Afschermen (3 handige tips)

Balkon afschermen! U kunt uw balkon verschillende manieren afschermen. Een van de belangrijkste redenen om een balkon af te schermen is om te voorkomen dat pottenkijkers op het balkon kunnen kijken. Een andere reden kan zijn om uit de wind te zitten. Over het algemeen is het niet heel moeilijk om een balkon af te schermen bij kunnen u de volgende 3 tips aanbieden:

1. Balkon bekleden met een balkondoek

balkon afschermen

U kunt uw balkon afschermen met een balkondoek. Dit is een zeildoek wat speciaal op maat gemaakt is voor uw balkon. In onze hekwerk webshop kunt u verschillende soorten balkondoek, maak hier een keuze uit en geeft de volgende kenmerken als de hoogte, lengte en kleur op. De website berekent direct een prijs, waardoor het systeemvariant toe bent en u het balkondoek online kunt bestellen.

2. Afschermen met een balkondoek met fotoprint

balkondoek foto print

Een balkon afschermen kan ook met een balkondoek een met fotoprint. In onze hekwerk webshop hebben diverse soorten fotoprints die u kunt gebruiken om uw balkondoek op te leuken. Ook deze doeken worden speciaal voor u op maat gemaakt.

U kunt de doeken als volgt bestellen, allereerst kiest u de door u gewenste foto brengt. Vervolgens geeft u kenmerken als de hoogte, lengte en bevestigingsmethode op. De website bereken direct op reis, waarna u het balkondoek online kunt bestellen.

Update 09-11-2022: momenteel bieden we geen balkondoeken met fotoprint meer aan in onze webshop.

3. Balkon afschermen met riet

Riet langs balkonhek

U kunt uw balkon ook afschermen met natuurproducten als bijvoorbeeld riet of boomschors. In onze webshop vindt u diverse soorten standaardmaten of rollen die u kunt gebruiken om uw balkon afschermen. Een nadeel van een natuurproduct is dat deze niet heel erg lang meegaan. Dit komt omdat deze worden afgebroken naarmate de tijd verstrijkt. Wel is het zo dat dit type afscherming een prettige uitstraling heeft en uw balkon groen wat kleuren.

Balkon afschermen met hekwerk webshop

Als hekwerk webshop vinden we het belangrijk om totaalaanbieder op het gebied van hekwerken, afrasteringen en omheiningen te zijn. Hier horen naar onze mening ook artikelen als balkondoek en balkon bekleding bij. Neem daarom gerust eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door het aanbod. Mocht u echter op zoek zijn naar een specifiek artikel, met deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraagt vrijblijvend naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen weer gewoon verder helpen.

hekwerk webshop