Stalen balustrade Lemmer

Balkonhek onderdelen: wat hebben we gebruikt?

Bij het maken van een balkonhek van staal komt meer kijken dan je misschien denkt. In dit artikel laten we je kennismaken met de balkonhek onderdelen die we hebben gebruikt voor een project in Lemmer.

Hekwerk van stalen profielen

Stalen balustrade Lemmer

Een stevig hekwerk vormt de basis van elk balkonhek. Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige stalen profielen. Deze profielen zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje, wat zorgt voor een veilige omheining van het balkon.

Palen voorzien van paalkappen

Om het hekwerk op zijn plaats te houden, hebben we stevige palen gebruikt. Deze palen zijn voorzien van paalkappen, die niet alleen een decoratieve functie hebben maar ook zorgen voor extra bescherming tegen weersinvloeden.

Aanlaslippen

balkonhek in Lemmer

Aan de palen hebben we aanlaslippen gelast. Deze zorgen ervoor dat het hekwerk stevig aan de palen bevestigd kan worden met bouten en moeren, waardoor het niet zomaar los kan raken.

Gesneden voetplaten

De voetplaten vormen de verbinding tussen de palen en de ondergrond. Deze zijn niet alleen functioneel, maar ook netjes afgewerkt. Zo sluiten ze naadloos aan bij het ontwerp van het balkonhek.

Balkonhek onderdelen van Hekwerkwebshop.nl

Wil je zelf aan de slag met het maken van een balkonhek? In onze webshop bieden we een ruim assortiment aan balkonhek onderdelen aan. Zo kun je eenvoudig alle benodigde materialen bestellen en zelf een uniek hekwerk creƫren.

Het maken van een balkonhek van staal vereist de juiste balkonhek onderdelen. Voor het project in Lemmer hebben we gekozen voor hoogwaardige stalen profielen, stevige palen met paalkappen en aanlaslippen, en gesneden voetplaten. Deze ingrediƫnten hebben gezorgd voor een prachtig en functioneel balkonhek waar de klant jarenlang van kan genieten.

Wil je zelf aan de slag met het maken van een balkonhek? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek ons uitgebreide aanbod aan balkonhek onderdelen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een hekwerk dat perfect past bij jouw balkon!