Aluminium hekwerk balkon

aluminium hekwerk balkon

Ben je op zoek naar een aluminium hekwerk voor je balkon of dakterras? Dat is een goede keuze! Een hekwerk van aluminium is namelijk licht van gewicht en vaak makkelijk te monteren. In onze Hekwerk Webshop vind je ook diverse soorten hekwerken van aluminium die geschikt zijn om te gebruiken op een balkon of langs een dakterras. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod hekwerken.

Aluminium hekwerk voor balkon en dakterras

Het hekwerk model hierboven is onze balkon hekwerk type CT01. We duiden onze aluminium hekwerken aan met het type nummer CT. Dus al ons CT hekwerk in onze webshop zijn aluminium hekwerken. Het hekwerk heeft dikke spijlen Ø 28 mm en wordt in standaard hekwerk lengtes van 163 cm geleverd. Omdat we onze hekwerken van aluminium vervaardigen in de werkplaats in Nederland is het tevens mogelijk om ze op maat te laten maken. Zo kun je de elementen van het hekwerk netjes verdelen over een zijde van het hek.

Standaard worden de hekwerken voor balkon geanodiseerd geleverd. Ook is het mogelijk om deze te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. De aluminium hekken zijn eenvoudig te monteren doormiddel van speciale bevestigingsstukken. Deze worden met het aluminium hekwerk meegeleverd. Eventueel is het mogelijk om het hekwerk door een van onze ervaren monteurs te laten monteren. Zij komen dan bij je langs op locatie om het hekwerk te bevestigen.

Aluminium balustrades en hekwerken van Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerkwebshop.nl proberen we totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en omheiningen te zijn. Dagelijks werken we er aan om ons aanbod en producten te optimaliseren. Veel van onze hekwerken (zoals aluminium balustrades) maken we op maat. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een specifiek model hekwerk en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *