aluminium hekwerk balkon

Aluminium hekwerk balkon

Een aluminium hekwerk voor je balkon bestel je eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten aluminium hekwerken in ons assortiment. De hekwerken maken we op maat en kunnen we in iedere gewenste kleur leveren. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Soorten aluminium hekwerk balkon

De aluminium hekwerken voor een balkon kunnen we in drie soorten indelen. Namelijk een spijlenhekwerk, lamellen hekwerk en striphekwerk. In onze webshop vind je de hekwerken aangeduid als CT01, CT02 enz. We maken het CT hekwerk op maat en leveren deze in heel Nederland en Belgiƫ.

Aluminium spijlenhekwerk

aluminium hekwerk balkon

Ons aluminium spijlenhekwerk vind je in onze webshop onder de type aanduiding CT01. Het hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk maken we uit aluminium en kunnen we op maat maken. Het is momenteel ons meest verkochte CT hekwerk.

Lamellen hekwerk of houtlook hekwerk

aluminium hekwerk balkon

Een lamellen hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk een houtlook krijgt. Het wordt ook veel gebruikt als veranda balustrade. In onze webshop vind je lamellen hekwerken met de type aanduiding CT02 en CT03.

Striphekwerk voor balkons

aluminium hekwerk balkon

Ons striphekwerk lijkt op een lamellen hekwerk wat de specificaties betreft. Het hekwerk heeft een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Echter kijk je bij een striphekwerk tegen de smalle kant van de spijlen aan. Je vind striphekwerk in ons assortiment met de type aanduiding CT04 en CT05.

Wat zijn de voordelen van een aluminium hekwerk?

Hieronder zal ik je de voordelen van een aluminium hekwerk op een balkon uitleggen.

Aluminium gaat lang mee

Ten eerste, aluminium is een sterk en duurzaam materiaal. Het kan goed tegen verschillende weersomstandigheden en zal niet snel roesten of beschadigen. Dat betekent dat je hekwerk lang meegaat en je er niet veel onderhoud aan hoeft te doen. Dat is toch super handig?

Licht van gewicht!

Bovendien is aluminium ook nog eens lichtgewicht. Dit betekent dat het makkelijk te installeren is en je geen zware materialen nodig hebt om het hekwerk op te hangen. Je kan het waarschijnlijk zelf doen zonder dat je hulp van iemand anders nodig hebt. Lekker zelf aan de slag dus!

Prachtige uitstraling

Een ander groot voordeel van een aluminium hekwerk is dat het er modern en strak uitziet. Het past perfect bij een strak interieur en zal je balkon een mooie uitstraling geven. Aluminium is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, dus je kan het hekwerk helemaal aanpassen aan jouw stijl.

Aluminium hekwerk laten plaatsen

Ben je op zoek naar een aluminium hekwerk voor je balkon? En wil je dat het ook nog eens professioneel geplaatst wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kunnen namelijk in heel Nederland en Belgiƫ een aluminium hekwerk voor je balkon plaatsen.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van het plaatsen van hekwerken en hebben alle gereedschappen die ze nodig hebben om het hekwerk op een professionele manier te installeren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets fout gaat tijdens de installatie.

Wanneer je een aluminium hekwerk bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat het hekwerk op maat gemaakt wordt voor jouw balkon. Dit betekent dat het hekwerk perfect zal passen en er geen ruimte is voor fouten. Het hekwerk wordt ook geleverd met alle nodige bevestigingsmaterialen, zodat de installatie soepel zal verlopen.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat je een perfect passend aluminium hekwerk op je balkon krijgt. Onze monteurs zijn professionals en weten precies wat ze moeten doen om het hekwerk op een professionele manier te installeren. Je zult er geen spijt van krijgen!