aluminium hekwerk balkon

Aluminium hekwerk balkon

aluminium hekwerk balkon

Een aluminium hekwerk voor je balkon bestel je eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten aluminium hekwerken in ons assortiment. De hekwerken maken we op maat en kunnen we in iedere gewenste kleur leveren. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Soorten aluminium hekwerk balkon

De aluminium hekwerken voor een balkon kunnen we in drie soorten indelen. Namelijk een spijlenhekwerk, lamellen hekwerk en striphekwerk. In onze webshop vind je de hekwerken aangeduid als CT01, CT02 enz. We maken het CT hekwerk op maat en leveren deze in heel Nederland en Belgiƫ.

Aluminium spijlenhekwerk

aluminium hekwerk balkon

Ons aluminium spijlenhekwerk vind je in onze webshop onder de type aanduiding CT01. Het hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen ronde spijlen. Het hekwerk maken we uit aluminium en kunnen we op maat maken. Het is momenteel ons meest verkochte CT hekwerk.

Lamellen hekwerk of houtlook hekwerk

aluminium hekwerk balkon

Een lamellen hekwerk bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Je kijkt tegen de brede kant van de spijlen aan, waardoor het hekwerk een houtlook krijgt. Het wordt ook veel gebruikt als veranda balustrade. In onze webshop vind je lamellen hekwerken met de type aanduiding CT02 en CT03.

Striphekwerk voor balkons

aluminium hekwerk balkon

Ons striphekwerk lijkt op een lamellen hekwerk wat de specificaties betreft. Het hekwerk heeft een boven- en onderligger met daartussen rechthoekige spijlen. Echter kijk je bij een striphekwerk tegen de smalle kant van de spijlen aan. Je vind striphekwerk in ons assortiment met de type aanduiding CT04 en CT05.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod aluminium hekwerk balkon.