balustrade prijs per meter

Balustrade prijs per Meter

balustrade prijs per meter

De Balustrade prijs per meter berekend u eenvoudig in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en we werken er dagelijks aan om ons aanbod te verbeteren. Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben en we u een stukje gemak willen bieden, kunt u de prijs van een balustrade online berekenen.

Balustrade, prijs per meter berekenen

balustrade prijs per meterDe prijs van een balustrade kunt u in onze Hekwerk Webshop eenvoudig online berekenen. We hebben een configurator gebouwd, waarmee u uw balustrade zelf kunt samenstellen.

Allereerst kiest u het gewenste type of model en geeft op wat de hoogte van het hekwerk dient te zijn. Vervolgens kunt u van iedere zijde de lengte opgeven en eventueel nog wat wijzigingen doorvoeren. Bij stalen balustrades kunt u ook de afwerking opgeven. Verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar uw keuze.

Bij iedere wijziging berekend de website direct uw prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Naast de prijs per meter van de balustrade kunt u ook de kosten voor montage online berekenen aan de hand van uw postcode. We vinden het belangrijk om een stukje gemak te bieden en werken er dagelijks aan om dit te verbeteren.

Balustrade online Bestellen

Nadat u de prijs per meter van de balustrade heeft berekend. Kunt u deze online bestellen. Zodra u de balustrade besteld heeft, zullen wij deze uit hoogwaardig staal of RVS voor u op maat maken en leveren we deze door heel Nederland en Belgiƫ. Eventueel kunt u de balustrade ook op locatie laten monteren door een van onze ervaren monteurs.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod balustrades op maat. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort balustrade, maar deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *