fietsoverkapping kopen

Fietsoverkapping kopen

fietsoverkapping kopen

Staan jouw fietsen te verroesten in de regen? Dan is het nu het moment om een fietsoverkapping te kopen. Met een fietsoverkapping bescherm je fietsen en scooters tegen weersinvloeden als regen. In onze webshop vind je diverse soorten fietsenstallingen, die je eenvoudig online kunt aanvragen en bestellen.

Fietsoverkapping kopen

Een fietsoverkapping kopen kan eenvoudig online in onze webshop. We hebben diverse soorten modellen, Die je eenvoudig online kunt aanvragen en bestellen. We maken de overkapping op maat onze werkplaats in Nederland, hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheid.

Stalen overkapping

We maken onze fietsoverkappingen uitsluitend uit staal. Staal staat erom bekend enorm sterkte zijn. We leveren de stallingen standaard thermisch verzekerd. Natuurlijk kunnen we deze ook laten coaten in een kleur naar keuze. Hierdoor kun je de fietsoverkapping qua kleur volledig afstemmen op je situatie. Benieuwd naar de kleur? Vraag gerust onze kleurkaart aan.

Montage fietsoverkapping

Je kunt een fietsoverkapping eenvoudig zelf monteren. We leveren heel Nederland en Belgiƫ met alle benodigde montagematerialen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de overkapping te laten plaatsen door een van onze ervaren monteurs. Dankzij hun jarenlange ervaring en bus vol gereedschap, is de overkapping in een mum van tijd gemonteerd.

Fietsoverkapping kopen bij Hekwerkwebshop.nl

Een fietsoverkapping kopen doe je dus eenvoudig in onze webshop. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod overkappingen en fietsenstallingen. Dagelijks werken eraan ons aanbod te verbeteren en staan open voor vragen. Zoek je specifieke stalling? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!