fietsoverkapping

Fietsoverkapping

Ben je op zoek naar een fietsoverkapping? Dan heb je die nu gevonden! We hebben diverse soorten fietsoverkappingen en fietsenstallingen in ons assortiment. We maken de overkappingen op maat in de werkplaats in Nederland, hierdoor behoren maatwerk oplossingen dat de mogelijkheid.

Fietsoverkapping op maat

Ben jij op zoek naar een fietsoverkapping en wil je deze online bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse soorten fietsenstallingen en kunnen deze op maat maken. Hoe gaat het bestellen van een stalling in zijn werk? Je kiest allereerst het door jou gewenste type fietsenstalling. Vervolgens geef je in een aanvraagformulier aan wat je specifieke wensen zijn. Denk hierbij aan de breedte, diepte en afwerking van de stalling. Vervolgens zullen wij een offerte voor je op maat maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Soorten overkappingen voor fietsen

We hebben in onze webshop diverse soorten overkappingen voor je fietsen. Denk hierbij aan stalen stallingen op maat, overkappingen met glas en fietsoverkappingen die gesloten kunnen worden met een deur. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Overkappingen van staal

We maken onze fiets overkappingen uit hoogwaardig staal. Het grote voordeel hiervan is dat het enorm sterk is. Een nadeel van staal is dat we snel roest. Om die reden moet de overkapping standaard worden verzinkt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fietsenstalling te laten coaten in een kleur naar keuze. Vraag gerust onze kleurkaart op.

Plaatsen fietsoverkapping

Een overkapping is relatief eenvoudig te monteren. Veel van onze klanten dom dit dan ook zelf. Natuurlijk is het ook mogelijk om de plaatsing van de fietsoverkapping over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij hebben de benodigde ervaring, waardoor de fietsenstalling in een mum van tijd is gemonteerd.

Fietsoverkapping van Hekwerkwebshop.nl

Een fietsoverkapping voor je fietsen bestel je dus eenvoudig online in onze webshop. Ben je op zoek naar een specifiek type fietsoverkapping en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je natuurlijk graag verder.