frans balkonhek fabrikant

Frans balkonhek fabrikant

Op zoek naar een manier om je woning een klassieke en elegante uitstraling te geven, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid verhoogt? Dan is een Frans balkonhek van staal op maat de perfecte oplossing!

Wat is een Frans balkonhek?

Een Frans balkonhek, ook wel balustrade genoemd, is een relatief laag hekwerk dat langs de rand van een balkon of galerij wordt geplaatst. Het dient als een veiligheidsbarriĆØre om te voorkomen dat mensen of voorwerpen van het balkon vallen. Franse balkonhekken zijn er in diverse stijlen, van sierlijke spijlenhekken tot robuuste paneelhekken.

Lees ook: Frans balkon gietijzer

Waarom kiezen voor een Frans balkonhek van staal?

Staal is een sterk en duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat. Bovendien is staal eenvoudig te onderhouden en kan het in elke gewenste kleur worden gepoedercoat. Franse balkonhekken van staal bieden tal van voordelen, waaronder:

  • Veiligheid: Franse balkonhekken zorgen voor een veilige omgeving voor jou, je kinderen en je huisdieren.
  • Stijl: Franse balkonhekken geven je woning een klassieke en elegante uitstraling.
  • Verhoogde waarde: Franse balkonhekken kunnen de waarde van je woning verhogen.
  • Privacy: Franse balkonhekken kunnen je privacy op het balkon verhogen.
  • Bescherming tegen weersinvloeden: Franse balkonhekken beschermen je balkon tegen wind, regen en sneeuw.

Franse balkonhekken op maat

Ruud maakt Frans balkon op maat

We maken Franse balkonhekken op maat, zodat ze perfect passen bij de afmetingen van je balkon of galerij. Je kunt kiezen uit diverse spijlafstanden, hoogtes en designs. Ook is het mogelijk om het hek te voorzien van extra opties, zoals ledverlichting of een poortje.

Lees ook: Voordelen aluminium Frans balkon

Levering en plaatsing

We leveren en plaatsen onze Franse balkonhekken in heel Nederland. Onze ervaren monteurs nemen de montage vakkundig voor hun rekening, zodat je nergens omkijken naar hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze Franse balkonhekken op maat. We staan graag voor je klaar om je wensen te bespreken en je te adviseren over de beste oplossing voor jouw balkon of galerij.

Tot slot

Franse balkonhekken van staal op maat zijn een stijlvolle en veilige toevoeging aan elke woning. We zijn trots op onze hekken en de kwaliteit die we leveren. We hopen dat je net zo enthousiast bent over onze Franse balkonhekken als wij!

Extra voordelen van een Frans balkonhek:

  • Verhoogt de uitstraling van je woning.
  • Maak je balkon of galerij kindvriendelijker.
  • Houdt huisdieren binnen.
  • Verhindert dat voorwerpen van het balkon vallen.

Met een Frans balkonhek van staal op maat geniet je van alle voordelen en creƫer je een prachtige en veilige leefruimte buitenshuis!

Lees ook: Wat is het nut van een Frans balkon?