frans-balkonhekwerk

Frans Balkonhekwerk

Ben jij op zoek naar een Frans Balkonhekwerk? Hekwerken die geschikt zijn als Frans balkon zijn er in diverse soorten en maten. Als Hekwerk Webshop streven we ernaar om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden en je kunt er dan ook terecht voor alles op het gebied van hekwerken.

Frans Balkonhekwerk op Maat

frans-balkonhekwerkDe Franse balkonhekwerken in onze Hekwerk Webshop maken we op maat en kunnen in iedere gewenste lengte besteld worden. Hoe dit in zijn werk gaat? Je kiest allereerst het gewenste model (hierboven zie je bijvoorbeeld ons model A01), vervolgens geef je de gewenste lengte en afwerking op. Wij zullen een vrijblijvende offerte voor je maken.

Als deze akkoord is maken we een werktekening voor je. Deze krijg je ter controle toegestuurd per e-mail en je kunt eventueel nog aanpassingen doorgeven. Na akkoord op de tekening, zullen onze lassers het hekwerk vervaardigen.

Het hekwerk wordt vervaardigd uit hoogwaardig staal, waarna deze afgewerkt wordt. We kunnen de hekken verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur leveren. Bijna iedere RAL kleur behoord tot de mogelijkheden.

Frans Balkonhekwerk Monteren

Een Frans balkonhekwerk monteren is niet moeilijk. Mocht je het niet zien zitten om dit zelf te doen, dan is het ook mogelijk om dit door een van onze monteurs te laten doen. Zij komen dan bij jou op locatie langs om het Franse balkonhekwerk te monteren. Omdat we hekwerken op maat vervaardigen, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een specifiek soort Frans balkonhekwerk, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In veel gevallen kunnen we je gewoon verder helpen.

Frans Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *