Franse Balkons

franse balkons

Bent u op zoek naar Franse balkons? In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten Franse Balkons. Een frans balkon wordt ook wel Frans balkonhekwerk genoemd. In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten Franse balkonhekwerken die u online kunt samenstellen en bestellen. Neem gerust eens een kijkje en ontdek al onze balkonhekwerken.

Franse Balkons op Maat

franse balkonsFranse balkons worden veelal gebruikt als valbeveiliging of raambeveiliging op verdieping vloeren. Ze zijn dan tegen de gevel of het kozijn gemonteerd en voorkomen dat u door een openslaande deur of raam kunt vallen. In Nederland zijn Franse balkonhekwerken in veel gemeentes verplicht wanneer u op een verdieping ramen of deuren hebt die naar binnen openslaan.

U kunt de franse balkons in onze Hekwerk Webshop zelf samenstellen door de hoogte en lengte van het hekwerk op te geven. De website berekend direct een prijs voor u.

Nadat u het hekwerk heeft samengesteld, vervaardigen wij het voor u op maat uit hoogwaardig staal. Nadat we het hekwerk vervaardigd hebben, wordt het verzinkt en gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Zodra dit gedaan is wordt het hekwerk bij u op locatie geleverd. We leveren de Frans balkonhekwerken in Nederland en Belgiƫ.

Franse Balkons online Bestellen

De Franse balkons zijn eenvoudig te monteren, maar u kunt dit natuurlijk ook laten doen door een van onze ervaren monteurs. We streven ernaar uitsluitend kwaliteit hekwerken te leveren. Daarom zijn de hekwerken vervaardigd uit hoogwaardig staal. Neem voor alle franse balkonhekwerken gerust een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat u verrassen door het aanbod.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek frans balkonhekwerk, neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar om binnen 24 uur de aanvraag te beantwoorden. Ontdek al onze balkonhekwerken op hekwerkwebshop.nl en laat u verrassen door het aanbod.

hekwerk webshop

Comments are closed.