franse balkons

Franse Balkons

Ben je op zoek naar Franse balkons? In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten Franse Balkons. Een frans balkon wordt ook wel Frans balkonhekwerk genoemd. In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten Franse balkons die je online kunt samenstellen en bestellen. Neem gerust eens een kijkje en ontdek al onze hekwerken.

Franse Balkons op Maat

Franse balkons worden veelal gebruikt als valbeveiliging of raambeveiliging op verdieping vloeren. Ze zijn dan tegen de gevel of het kozijn gemonteerd en voorkomen dat je door een openslaande deur of raam kunt vallen. In Nederland zijn Franse balkonhekwerken in veel gemeentes verplicht wanneer je op een verdieping ramen of deuren hebt die naar binnen openslaan.

Soorten Franse balkons

franse balkons

Franse balkons zijn er in verschillende soorten. Denk hierbij aan stalen balkons (zoals de foto hierboven), maar ook aan Franse balkons die bestaan uit glas. Een stalen balkonhekwerk, staat bekent om zijn degelijkheid. Een glas balustrade om zijn transparante uiterlijk (foto hieronder).

franse balkons

Impressie Franse balkons

Om je een beeld te geven van alle soorten Franse hekwerken, heb ik hieronder een overzicht gemaakt. Je vind er de meest uiteenlopende soorten franse balkonhekken. Ik hoop dat het je helpt om een keuze te maken voor jouw situatie.

1. Basis Frans balkonhekwerk

basis frans balkon

Dit basis Frans balkon bestaat uit een boven- en onderligger (de horizontale delen) met hiertussen spijlen. Het is een eenvoudig ontwerp en staat mooi in bijna iedere situatie. Het is een Frans hekwerk zonder poespas. In onze webshop vind je het als Frans balkonhekwerk A03.

2. Franse balkons met buikspijlen

franse balkons buikspijlen

Prachtig zijn ze: Franse balkonhekken met buikspijlen. De hekwerken danken hun naam aan de als een buik gevormde spijlen. Vervaardigd uit staal zijn ze sterk en kunnen ze tegen een stootje. We kunnen de hekwerken met en zonder sierlijke krullen of wokkels voor je maken.

3. Franse hekwerken met glas

glazen franse balkons

Heb jij een prachtig uitzicht vanuit je appartement of woning? Dan is zijn Franse balkonhekken met glas ideaal! Je behoud maximaal uitzicht, zonder dat er hekwerk delen in het zicht zitten. Ik hoor je denken: is een balustrade met glas wel veilig? In onderstaande video legt onze product specialist Berdien uit waarom een glas balustrade veilig is.

4. Sierlijke Franse balkons

sierlijk

In onze webshop vind je tevens sierlijke hekwerken. De hekwerken zijn voorzien van sierlijk smeedijzer en kunnen in verschillende uitvoeringen worden uitgevoerd. Je kunt kiezen uit diverse sierkrullen en spijlen. Wil je een Frans balkon naar eigen ontwerp laten maken? Vraag dan gerust een offerte aan. We helpen je graag verder!

Franse balkonhekken online Bestellen

De Franse balkonhekwerken zijn eenvoudig te monteren, maar je kunt dit natuurlijk ook laten doen door een van onze ervaren monteurs. We streven ernaar uitsluitend kwaliteit hekwerken te leveren. Daarom zijn de hekwerken vervaardigd uit hoogwaardig staal. Neem voor alle franse balkonhekwerken gerust een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek frans balkonhekwerk, neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar om binnen 24 uur de aanvraag te beantwoorden. Ontdek al onze balkonhekwerken op hekwerkwebshop.nl en laat je verrassen door het aanbod.