franse balkons

Franse Balkons

Ben je op zoek naar Franse balkons? In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten Franse Balkons. Een frans balkon wordt ook wel Frans balkonhekwerk genoemd. In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten Franse balkonhekwerken die je online kunt samenstellen en bestellen. Neem gerust eens een kijkje en ontdek al onze balkonhekwerken.

Franse Balkons op Maat

franse balkons

Franse balkons worden veelal gebruikt als valbeveiliging of raambeveiliging op verdieping vloeren. Ze zijn dan tegen de gevel of het kozijn gemonteerd en voorkomen dat je door een openslaande deur of raam kunt vallen. In Nederland zijn Franse balkonhekwerken in veel gemeentes verplicht wanneer je op een verdieping ramen of deuren hebt die naar binnen openslaan.

Je kunt de franse balkons in onze Hekwerk Webshop zelf samenstellen door de hoogte en lengte van het hekwerk op te geven. De website berekend direct een prijs voor je.

Nadat je het hekwerk heeft samengesteld, vervaardigen wij het voor je op maat uit hoogwaardig staal. Nadat we het hekwerk vervaardigd hebben, wordt het verzinkt en gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Zodra dit gedaan is wordt het hekwerk bij je op locatie geleverd. We leveren de Frans balkonhekwerken in Nederland en Belgiƫ.

Soorten Franse balkons

franse balkons

Franse balkons zijn er in verschillende soorten. Denk hierbij aan stalen balkons (zoals de foto hierboven), maar ook aan Franse balkons die bestaan uit glas. Een stalen balkonhekwerk, staat bekent om zijn degelijkheid. Een glas balustrade om zijn transparante uiterlijk (foto hieronder).

franse balkons

Franse balkonhekken online Bestellen

De Franse balkonhekwerken zijn eenvoudig te monteren, maar je kunt dit natuurlijk ook laten doen door een van onze ervaren monteurs. We streven ernaar uitsluitend kwaliteit hekwerken te leveren. Daarom zijn de hekwerken vervaardigd uit hoogwaardig staal. Neem voor alle franse balkonhekwerken gerust een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek frans balkonhekwerk, neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar om binnen 24 uur de aanvraag te beantwoorden. Ontdek al onze balkonhekwerken op hekwerkwebshop.nl en laat je verrassen door het aanbod.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.