RVS balustrade met glas

Ben je op zoek naar een RVS balustrade met glas? Dan heb je die nu gevonden. In onze webshop hebben we diverse soorten balustrades in ons assortiment, ook balustrade met glas. In dit artikel zal ik je verschillende RVS balustrades met glas laten zien.

Soorten balustrades met glas

Zoals ik al aangaf hebben we in onze webshop diverse soorten balustrades met glas. Naast balustrades van RVS vind je er ook een aantal balustrades van staal en aluminium. Iedere materiaalsoort heeft zijn unieke kenmerken. Een RVS balustrade staat bekent om zijn roestvaste eigenschappen en kenmerkende uitstraling.

RVS balustrade zonder handregel

Bovenstaande RVS balustrade heeft geen handregel. Het hekwerk bestaat uit palen met daartussen glasplaten geklemd. We noemen de balustrade in onze webshop model G05. Dit type balustrade heeft maximaal behoud van uitzicht en kan met transparant en mat glas (voor meer privacy) geleverd worden.

RVS balustrade met handregel

Bovenstaande balustrade is ons model G02. De balustrade is vergelijkbaar met model G05, maar is voorzien van een handregel. Het voordeel hiervan is dat je je makkelijk aan de balustrade kunt vasthouden.

Plaatsen van een RVS balustrade

Een RVS balustrade is relatief eenvoudig te monteren. Je plaatst de palen of staanders op de ondergrond, voorziet ze van glasklemmen en klemt het glas ertussen. Het is natuurlijk mogelijk om de balustrade te laten monteren door onze ervaren monteurs te laten bevestigen. Zij komen dan bij jou op locatie langs om de RVS balustrade te bevestigen.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod glas balustrades.

Comments are closed.