RVS balustrade

RVS Balustrade

Ben je op zoek naar een RVS Balustrade? In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten balustrades van RVS die je op maat kunt bestellen. Een RVS hekwerk of balustrade heeft een stijlvolle uitstraling en kan geleverd worden in combinatie met glas. Dergelijke balustrades komen voor in verschillende uitvoeringen. Hieronder zal ik je er een aantal laten zien.

RVS balustrade met horizontale liggers

rvs balustrade horizontale spijlen

Op bovenstaande afbeelding zie je een RVS balustrade die bestaat uit ronde staanders, met hiertussen horizontale spijlen. De spijlen kunnen door middel van speciale adapters aan de palen bevestigd worden, of door de palen gestoken worden. Je vind de balustrade in onze webshop als RVS balustrade RVS01. De balustrade kunnen we op maat maken en kan worden gebruikt in binnen- en buitensituaties.

RVS balustrade met glas

Naast balustrade die volledig uit RVS bestaan, hebben we ook diverse balustrades in ons assortiment die bestaan uit een combinatie van glas en RVS. Het voordeel van deze glazen balustrades is dat ze de wind voor een deel tegen houden en je maximaal behoud van uitzicht hebt. De balustrades zijn ideaal om te gebruiken op dakterrassen en balkons.

Balustrade met glas

De balustrade met glas op bovenstaande foto’s vind je in onze webshop als glazen balustrade G02. Het bestaat uit RVS palen waar glas tussen geplaatst is. Het glas wordt door middel van glasklemmen aan de palen bevestigd.

RVS Balustrade op maat

Wanneer je op zoek bent naar een balustrade voor binnen of buiten dan is een RVS hekwerk een uitstekende keuze. We vinden het belangrijk om kwaliteit balustrades te leveren en een RVS hekwerk gaat lang mee en roest over het algemeen niet.

Je kunt de balustrades van RVS eenvoudig online aanvragen aan de hand van ons contact formulier. Je geeft de lente van de zijden en de hoogte op. we zullen op basis van de aanvraag een passende offerte op maat maken. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kun je het hekwerk direct online bestellen.

Nadat je de RVS balustrade heeft samengesteld en heeft besteld, zullen wij het voor je op maat maken uit hoogwaardig roestvrij staal. Zodra de balustrade vervaardigd is wordt het geleverd in Nederland en Belgiƫ. Eventueel is het mogelijk om de balustrade door een van onze monteurs bij jou op locatie te laten monteren. We vinden het bieden van gemak belangrijk.

Balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Wij zijn een Hekwerk Webshop en leveren alles op het gebied van hekwerken, balustrades en afrasteringen. We streven ernaar een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te kunnen bieden en werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort balustrade, maar deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. We streven ernaar je aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden en staan je graag te woord.

Balkonhekwerk