sierhekwerk voor raam

Sierhekwerk voor Raam

Sierhekwerk voor Raam! Een sierhekwerk voor een raam wordt meestal een Frans balkonhekwerk of raambeveiliging genoemd. In onze hekwerk webshop vind je verschillende franse balkonhekwerken en raam ornamenten. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod sierhekwerk voor ramen.

Sierhekwerk voor Raam op Maat

sierhekwerk voor raam

De sierhekwerken en balkonhekwerken in onze Hekwerk Webshop kunnen op maat worden besteld. We hebben een duidelijke configurator gebouwd, waarmee je eenvoudig zelf he sierhekwerk voor raam kunt samenstellen.

Je kiest allereerst het gewenste model en geeft vervolgens de maten van je hekwerk op. Tevens kun je de afwerking van het hekwerk kiezen en berekend de website direct je prijs. Zodat je het hekwerk direct kunt bestellen. Wij zullen het hekwerk vervolgens speciaal voor je op maat maken.

Hekwerk online bestellen

Een sierhekwerk voor raam kun je online bestellen in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten hekwerken in ons assortiment en niets is ons dan ook vreemd. Nadat je het hekwerk online heeft besteld, maken wij het voor je op maat. Onze ervaren medewerkers hebben kwaliteit hoog in het vaandel en de franse balkonhekwerken worden dan ook gemaakt uit hoogwaardig staal.

Conservering hekwerk

Nadat de sierhekwerken voor het raam op maat zijn gemaakt, worden ze verzint en eventueel gecoat in een RAL kleur naar je keuze. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Op hekwerkwebhop.nl vind je een compleet kleuren overzicht met alle beschikbare kleuren.

Voorbeeld sierhekwerk voor raam

Hieronder zal ik je een aantal Franse balkonhekken laten zien, zoals je deze in onze webshop kunt vinden.

Frans buikspijl hekwerk BS02

sierhekwerk voor raam buikspijl

Dit prachtige Franse balkonhekwerk type BS02 bestaat uit een boven- en onderligger met daartussen zogenaamde buikspijlen. De spijlen danken hun naam aan de vorm van de spijlen. De spijlen zijn voorzien van sierlijke krullen, waardoor het geheel een stijlvolle uitstraling heeft.

Je vind het in onze webshop als Frans buikspijl BS02.

Frans balkonhek op maat

sierhekwerk voor raam op maat

Omdat we alle hekwerken produceren in onze werkplaatsen in Nederland, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Voor deze klant hebben we een bestaand hekwerk nagemaakt, zodat deze er precies gelijk uitzag als een reeds gemonteerd hekwerk.

Wil je een frans balkonhek naar eigen ontwerp laten maken, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Omdat we bijna alles al wel eens voorbij hebben zien komen, kunnen we je in de meeste gevallen gewoon verder helpen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Sierhekwerk voor raam van Hekwerkwebshop.nl

Naast sierhekwerk voor raam vind je in onze hekwerk webshop ook sierhekwerken voor uw tuin, balkonhekwerken en afrastering. We zijn een totaal aanbieder op het gebied van hekwerken en omheiningen en streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden.