stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat: De perfecte toevoeging aan jouw interieur

Stalen deuren zijn de laatste jaren enorm populair geworden. En dat is niet voor niets! Ze geven een industriële en moderne uitstraling aan je woning en zijn daarnaast ook nog eens erg stevig en duurzaam. Maar wist je dat je stalen deuren ook op maat kunt laten maken? Zo creëer je een unieke deur die perfect past bij jouw interieur.

Waarom kiezen voor een stalen deur op maat?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een stalen deur op maat. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen:

 • Perfecte pasvorm: Een deur op maat gemaakt past altijd perfect in jouw deuropening. Hierdoor hoef je niet te sjoemelen met pasmaten en heb je geen last van tocht of kou.
 • Unieke uitstraling: Met een stalen deur op maat kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten. Je kunt kiezen uit verschillende designs, kleuren en glassoorten, waardoor je een deur kunt creëren die perfect past bij jouw interieur.
 • Hoge kwaliteit: Stalen deuren op maat worden gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan dan ook jarenlang mee.
 • Duurzaamheid: Stalen deuren zijn erg duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn recyclebaar en gaan lang mee, waardoor je minder vaak een nieuwe deur hoeft te kopen.

Welke soorten stalen deuren op maat zijn er?

Er zijn verschillende soorten stalen deuren op maat verkrijgbaar. De meest populaire opties zijn:

 • Scharnierdeuren: Dit is de meest klassieke vorm van een stalen deur. Scharnierdeuren zijn erg stevig en gaan lang mee.
 • Schuifdeuren: Schuifdeuren zijn ideaal als je ruimte wilt besparen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, met of zonder kozijn.
 • Taatsdeuren: Taatsdeuren zijn erg stijlvol en geven een unieke uitstraling aan je woning. Ze draaien om een as die in de boven- en onderkant van de deur is bevestigd.

Wat kost een stalen deur op maat?

De prijs van een stalen deur op maat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen van de deur, het design, de kleur en het soort glas. Je kunt er vanuit gaan dat je voor een deur op maat minimaal €800,- kwijt bent.

Waar kan ik een stalen deur op maat laten maken?

Er zijn verschillende bedrijven die stalen deuren op maat maken. Je kunt online een offerte aanvragen of bij een showroom in de buurt langs gaan.

Tips voor het kiezen van een stalen deur op maat

 • Bedenk wat voor stijl je wilt: Wil je een industriële, moderne of klassieke deur?
 • Meet de deuropening nauwkeurig op: Zo weet je zeker dat de deur perfect past.
 • Bepaal je budget: Stalen deuren op maat kunnen prijzig zijn. Bepaal hoeveel je wilt uitgeven voordat je met een leverancier gaat praten.
 • Vraag offertes aan bij verschillende bedrijven: Zo kun je de prijzen vergelijken en het beste aanbod kiezen.
 • Lees reviews van andere klanten: Zo weet je wat je kunt verwachten van de kwaliteit van de deuren en de service van het bedrijf.

Met een stalen deur op maat geef je jouw interieur een unieke en stijlvolle uitstraling. Ben je op zoek naar een nieuwe deur? Dan is een stalen deur op maat zeker het overwegen waard!