balustrade afmetingen

Balustrade Afmetingen

balustrade afmetingen

Balustrade afmetingen! Bent u benieuw wat de standaard afmetingen van een balustrade zijn? De lengte van een balustrade is natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar over de hoogte kunnen we zeggen dat deze over het algemeen tussen 90 en 130 cm zit. Verder zijn alle afmetingen afhankelijk van de situatie.

Balustrade Afmetingen

balustrade afmetingenBent u op zoek naar een balustrade? Dan adviseer ik u eens een kijkje te nemen in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten balustrades en balonhekwerken in ons assortiment, die u online op maat kunt bestellen.

We hebben een handige configurator gebouwd, waarmee u uw balustrade zelf kunt samenstellen. Allereerst kiest u de gewenste hoogte, om vervolgens de afmetingen op te geven. Op basis van deze gegevens berekend de website wat de prijs van uw balustrade zal zijn, zodat u direct weet wat de kosten van uw balustrade zijn.

Naast de balustrade afmetingen kunt u ook de materiaal soort en afwerking kiezen. Bij sommige balustrades is het tevens mogelijk om de spijlpunten en paalkoppen te kiezen. We streven ernaar om uitsluitend kwaliteit te leveren en de balustrades worden dan ook stuk voor stuk op maat gemaakt.

Balustrade online bestellen

Zoals ik al aangaf is het mogelijk om de balustrade online te bestellen in onze Hekwerk Webshop. We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stuk gemak te bieden. Daarom is het mogelijk om de balustrade bij u op locatie te laten monteren door een van onze ervaren monteurs.

Ontdek onze Hekwerken in onze Hekwerk Webshop. We streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn en werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren. Mocht u speciale wensen hebben of op zoek zijn naar een balustrade die lastig te vinden is. Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder en maken zonder problemen een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Balkonhekwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *