balustrade afschermen

Balustrade Afschermen

Wilt u uw balustrade afschermen? Een balustrade afschermen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een zeildoek of winddoek met fotoprint. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van rietmatten of schorsmatten. In onze Hekwerk Webshop kun je deze vinden en de balkondoeken en zeilen op maat bestellen.

Balustrade Afschermen met een Zeildoek

balustrade afschermen

Een zeildoek leent zich uitermate om een balustrade af te schermen. In onze webshop verkopen we ze onder de naam balkondoek. Deze zieldoeken kun je op maat bestellen.

Je geeft de hoogte en de lengte van het doek op en kunt eventueel bevestiging materiaal mee bestellen. Nadat je deze heeft besteld, zullen wij de doeken op maat maken. Deze wordt gezoomd en voorzien van inslagringen. Hierdoor kan het zeildoek eenvoudig aan de balustrade bevestigd worden en is de balustrade afschermt.

Balustrade Afschermen met een Foto

Een balustrade wordt veelal afgeschermd om wind tegen te houden of tegen pottenkijkers. Naast zeildoeken hebben we ook balkondoeken met een fotoprint in ons assortiment. Ook deze doeken kunnen op maat worden besteld en zijn voorzien van een foto bedrukking. De doeken hebben een fleurige uitstraling en zijn licht wind doorlatend.

Anders dan de zeildoeken zijn deze doeken gemaakt van kleurvast vlaggendoek. De balkondoeken gaan jaren mee en zijn een verfraaiing voor de buurt.

UPDATE: momenteel vind je geen balkondoeken met een fotoprint in onze webshop.

Balustrade Afschermen met Rietmatten

Naast met een balkondoek kun je jouw balustrade ook afschermen met riet- of schorsmatten. Deze matten hebben vast maten en kunnen niet op maat besteld worden. Wel zijn ze geschikt om een balustrade af te schermen en zorgen voor een natuurlijke look.

Neem voor balustrades en balkondoeken gerust eens een kijkje in onze webshop. We hebben naast balkondoeken en zeilen ook diverse soorten balustrades en hekwerken in ons assortiment. Mocht je niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

hekwerk webshop