balustrade afschermen

Balustrade Afschermen

Balustrade Afschermen

Wilt u uw balustrade afschermen? Een balustrade afschermen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een zeildoek of winddoek met fotoprint. Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van rietmatten of schorsmatten. In onze Hekwerk Webshop kunt u deze vinden en de doeken en zeilen op maat bestellen.

Balustrade Afschermen met een Zeildoek

balustrade afschermenEen zieldoek leent zich uitermate om een balustrade af te schermen. In onze Hekwerk Webshop verkopen we ze onder de naam balkondoek. Deze zieldoeken kunt u op maat bestellen.

U geeft de hoogte en de lengte van het doek op en kunt eventueel bevestiging materiaal mee bestellen. Nadat u deze heeft besteld, zullen wij de doeken op maat maken. Deze wordt gezoomd en voorzien van inslagringen. Hierdoor kan het zeildoek eenvoudig aan de balustrade bevestigd worden en is de balustrade afschermt.

Balustrade Afschermen met een Foto

Een balustrade wordt veelal afgeschermd om wind tegen te houden of tegen pottenkijkers. Naast zieldoeken hebben we ook balkondoeken met een fotoprint in ons assortiment. Ook deze doeken kunnen op maat worden besteld en zijn voorzien van een foto bedrukking. De doeken hebben een fleurige uitstraling en zijn licht wind doorlatend.

Anders dan de zeildoeken zijn deze doeken gemaakt van kleurvast vlaggendoek. De balkondoeken gaan jaren mee en zijn een verfraaiing voor de buurt.

Balustrade Afschermen met Rietmatten

Naast doeken kunt u uw balustrade ook afschermen met riet- of schorsmatten. Deze matten hebben vast maten en kunnen niet op maat besteld worden. Wel zijn ze geschikt om een balustrade af te schermen en zorgen voor een natuurlijke look.

Neem voor balustrades en afschermingen gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop. We hebben naast balkondoeken en zeilen ook diverse soorten balustrades en hekwerken in ons assortiment. Mocht u niet helemaal kunnen vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

hekwerk webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *