balustrade kindveilig

Balustrade Kindveilig

balustrade kindveilig

Balustrade Kindveilig! Bent u op zoek naar een balustrade die kindveilig is? In onze Hekwerk Webshop vind u diverse kindvriendelijke hekwerken en balustrades. Zo is de spijl afstand van onze balkonhekwerken standaard 10 cm hoh (hart op hart). Dit om te voorkomen dat er kinderhandjes en hoofdjes tussen klem komen te zitten. Daarnaast hebben we ook een aantal balustrades van RSV die kindvriendelijk zijn.

Balustrade Kindveilig online Bestellen

balustrade kindveiligEen balustrade kindveilig bestellen kan in onze Hekwerk Webshop. U kunt uw eigen balustrade eenvoudig online samenstellen en bestellen. Zo kiest u allereerst een model en geeft de hoogte en lengte van de balustrade op. De website berekend direct uw prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ook kunt u de afwerking van de kindvriendelijke balustrade kiezen. Bijvoorbeeld verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuzen. Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheden. Als u de balustrade heeft samengesteld, kunt u deze online bestellen.

Na het bestellen maken wij de balustrade voor u op maat en laten we deze verzinken en eventueel coaten in de door u gewenste RAL kleur. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel en gebruiken daarom alleen de beste materialen voor de balustrades. Benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan gerust eens ene kijkje in onze Hekwerk Webshop.

Balustrade Kindveilig van Hekwerk Webshop

Kindveilige balustrades kunt u online bestellen in onze Hekwerk Webshop. Daarnaast is het mogelijk om een balustrade naar wens aan te laten passen. Omdat we de hekwerken en balustrades op maat maken, is maatwerk dus mogelijk.

Ook kunt u de balustrades door onze ervaren monteurs bij u op locatie laten monteren. We leveren balustrades in heel Nederland en Belgiƫ. Bent u op zoek naar een specifiek soort balustrade en kunt u deze nergens vinden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *