glazen balustrade kosten

Glazen Balustrade Kosten

Glazen balustrade kosten online berekenen? Het kan in onze Hekwerk Webshop. We hebben diverse soorten glazen balustrades in ons assortiment en u kunt de kosten hiervan eenvoudig online berekenen. Naast glazen balustrades vind u er ook diverse soorten andere balustrades. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod balustrades op maat.

Glazen Balustrade Kosten Berekenen

glazen balustrade kosten

De kosten van een glazen balustrade kunt u eenvoudig online berekenen in onze Hekwerk Webshop. We hebben een handige configurator gemaakt, waarmee u de balustrade zelf kunt samenstellen. Bij iedere wijziging berekend de website direct u nieuwe prijs.

We hebben dit gedaan omdat we het naast het leveren van kwaliteit, het belangrijk vinden u een stukje gemak te bieden. Een glazen balustrade kunnen we zowel van RVS als van staal leveren.

Het voordeel van een stalen balustrade is dat het materiaal een stukje goedkoper is dan een balustrade van RVS. Een RVS balustrade kan echter sneller geleverd worden, omdat deze niet afgewerkt hoeft te worden en het heeft een strakke uitstraling.

Meer lezen:

U kiest de hoogte van de balustrade, de lengte en de afwerking. Daarnaast kunt u ook het glassoort en de dikte ervan kiezen. Bij iedere wijziging berekend de website u nieuwe prijs, waardoor u inzicht heeft in de kosten van de glazen balustrades. Na het bestellen kunt u de balustrade direct online bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Glazen Balustrade Kosten

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Als Hekwerk Webshop streven we ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken, afrastering en balustrades te zijn. We werken er dan ook dagelijks aan ons aanbod te verbeteren en helpen u graag verder. Mocht u specifieke wensen hebben, dan raad ik u aan gerust eens contact met ons op te nemen en eens te informeren naar de mogelijkheden.

Vergelijkbare onderwerpen:

hekwerk webshop