balustrade op een plat dak

Balustrade op een Plat Dak

Als je een plat dak hebt, dan weet je dat het een geweldige ruimte kan zijn voor ontspanning, entertainment of gewoon om van het uitzicht te genieten. Maar veiligheid moet altijd voorop staan. Een goede balustrade is essentieel om ervoor te zorgen dat je dak toegankelijk en veilig blijft. In deze blog bespreken we de verschillende soorten balustrades die geschikt zijn voor platte daken.

Stalen Balustrades

Stalen balustrades zijn robuust en duurzaam. Ze bieden niet alleen een hoge mate van veiligheid, maar ze kunnen ook een moderne en industriƫle uitstraling aan je platte dak toevoegen. Onze stalen balustrades zijn op maat gemaakt om perfect bij je dak te passen. Het thermisch verzinkte staal zorgt voor extra bescherming tegen de elementen.

Lees ook: Balkonhek met lamellen

Glazen Balustrades

Als je van een strak en transparant ontwerp houdt, zijn glazen balustrades een uitstekende keuze. Ze zorgen voor een onbelemmerd uitzicht terwijl ze nog steeds de nodige veiligheid bieden. Onze glazen balustrades worden geleverd met gehard veiligheidsglas en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ze zijn een geweldige toevoeging aan moderne dakterrassen.

Lees ook: Glazen balustrade in Heemstede

Aluminium Balustrades

Aluminium balustrades zijn licht van gewicht en roesten niet, waardoor ze ideaal zijn voor platte daken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor je dak een eigentijdse uitstraling krijgt. Onze aluminium balustrades zijn onderhoudsarm en kunnen tegen een stootje.

Lees ook: Aluminium hekwerk voor dakterras

Maatwerk voor Jouw Platte Dak

balustrade op maat

Ongeacht welk type balustrade je kiest, we kunnen deze op maat maken om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de balustrade perfect bij je platte dak past. Daarnaast kunnen we ze in zowel Nederland als Belgiƫ komen plaatsen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de installatie.

Lees ook: Top 3 hekwerken voor een dakterras

Balustrade op een plat dak

Een balustrade op een plat dak is de sleutel tot veiligheid en stijl. Of je nu gaat voor de robuuste uitstraling van stalen balustrades, het transparante design van glazen balustrades of de eigentijdse look van aluminium balustrades, je platte dak zal er beter uitzien en veiliger aanvoelen. Neem de volgende stap om je platte dak te transformeren met de perfecte balustrade.