balustrade om dakterras in Zwanenburg

Balustrade rond dakterras in Zwanenburg

Een dakterras is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met een mooie balustrade maak je van je dakterras een nog fijnere plek om te verblijven. Onlangs hebben we voor een klant in Zwanenburg een stalen balustrade met sierlijke ornamenten op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Klassieke uitstraling met moderne twist

balustrade om dakterras in Zwanenburg

De klant in Zwanenburg was op zoek naar een balustrade die een klassieke uitstraling zou hebben, maar met een moderne twist. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met slanke stalen staanders en sierlijke ornamenten van staal aan de bovenkant van het hekwerk. Deze combinatie zorgt voor een unieke en stijlvolle look, die perfect aansluit bij de architectuur van de woning. De balustrade is gepoedercoat in een kleur, die een chique en tijdloze uitstraling geeft.

Lees ook: Balkonhek in Rotterdam

Vakkundige montage door ervaren monteurs

balustrade om dakterras in Zwanenburg

Onze ervaren monteurs Albert en Maarten hebben de balustrade ter plekke ge├»nstalleerd. Ze werken al jarenlang met staal en hebben oog voor detail. Hierdoor is de balustrade niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “De balustrade ziet er prachtig uit en geeft ons een veilig gevoel. We zijn erg blij met de sierlijke ornamenten, die de balustrade een unieke uitstraling geven. De monteurs waren erg vakkundig en hebben alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Balustrade en leuning in Heinenoord

Balustrade met sierlijke ornamenten: perfect voor elk dakterras

Een balustrade met sierlijke ornamenten is een perfecte toevoeging aan elk dakterras met een klassieke of landelijke uitstraling. Het geeft een unieke en stijlvolle look, die een echte blikvanger is. Ben je op zoek naar een balustrade voor jouw dakterras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Balustrade in Friesland