striphekwerk in duivendrecht

Striphekwerk in Duivendrecht

Een dakterras is de perfecte plek om te genieten van het zonnetje en frisse lucht. Met een mooie balustrade maak je van je dakterras een nog fijnere plek om te verblijven. Onlangs hebben we voor een klant in Duivendrecht een strak striphekwerk op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Moderne uitstraling met optimale veiligheid

striphekwerk in duivendrecht

De klant in Duivendrecht was op zoek naar een balustrade die een moderne uitstraling zou hebben, maar die tegelijkertijd ook optimale veiligheid zou bieden. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met verticale spijlen van staal. Deze spijlen zorgen voor een strakke en eigentijdse look, terwijl ze tegelijkertijd de nodige veiligheid bieden. De balustrade is gepoedercoat in een kleur, die perfect aansluit bij de stijl van de woning.

Lees ook: Balkonhek met krullen in Midwolde

Vakkundige montage door ervaren monteur

Onze ervaren monteur Henk Jan heeft de balustrade ter plekke op maat gemaakt en geïnstalleerd. Hij werkt al jarenlang met staal en heeft oog voor detail. Hierdoor is de balustrade niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “De balustrade ziet er prachtig uit en geeft ons een veilig gevoel. We kunnen nu optimaal genieten van ons dakterras zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over vallen. De monteur was erg vakkundig en heeft alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Glazen balustrade in Borculo

Striphekwerk: perfect voor elk dakterras

Een striphekwerk is een perfecte toevoeging aan elk dakterras. Het geeft een moderne en strakke uitstraling en zorgt voor extra veiligheid. Ben je op zoek naar een balustrade voor jouw dakterras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Glazen balustrade in Dieren