tegels voor dakterras

Dakterras Tegels

Bent u op zoek naar dakterras tegels? In onze hekwerk webshop vind u naast hekwerken ook terrastegels van beton en balkondoeken. We vinden het belangrijk om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en u daarom een zo compleet mogelijk assortiment te bieden. U kunt naast het balkonhekwerk uw dakterras verfraaien met tegels en balkondoeken.

Dakterras Tegels

In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten tegels voor uw dakterras. Ook kunt u hier de bijbehorende tegeldragers bestellen. De tegels zijn voorzien van hoek nokken, waardoor het hemelwater bij hevige regen onder de tegels zijn weg vind naar de water afvoer van het dakterras.

Bij de tegels zijn speciale tegeldragers te bestellen. Ook hiervan vind u diverse soorten. Zo zijn er de bekende rubberen tegeldragers, maar ook plakzegels en in hoogte verstelbare tegeldragers. Na het leggen van de tegels kun je jouw dakterras inrichten en genieten van de ruimte op je terras.

Hekwerk om Dakterras

Wanneer u een dakterras wilt maken, dan is het belangrijk om hier ook een balkonhekwerk om te monteren. In onze hekwerk webshop kunt u terecht voor diverse soorten balkonhekwerken. Naast balkonhekwerken vind u hier ook sierhekwerken en poorten.

Hekwerkwebshop.nl

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en werken daarom alleen met de beste leveranciers en fabricaten samen. De hekwerken zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig staal en zowel verzinkt als verzinkt en gecoat leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om de hekwerken naar eigen wens te laten aanpassen. Dit omdat ze na bestellen op maat voor u worden gemaakt.

De dakterras tegels betrekken we rechtstreeks van de fabrikant en ook hierbij kiezen we voor de beste kwaliteit. De tegeldragers zijn van het beste materiaal gemaakt en voor verschillende doelen in te zetten.

De in hoogte verstelbare tegeldragers worden met name gebruikt op parkeer daken, maar zijn ook uitermate geschikt wanneer u een hoge drempel of dergelijke op uw dakterras heeft. De bestrating is tot 20 cm te verhogen.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *