doorzichtig balkondoek

Doorzichtig balkondoek

Zoek jij een doorzichtig balkondoek? Balkondoeken komen voor in verschillende uitvoeringen en maten. Ook zijn er doorzichtige balkondoeken. Het voordeel van een doorzichtig balkondoek is dat je er makkelijk doorheen kunt kijken.

Wat is een doorzichtig balkondoek?

Een balkondoek wordt veel op een balkon of rond een dakterras gebruikt. Met een doorzichtig balkondoek wordt een doek of zeil bedoeld waar je makkelijk doorheen kunt kijken. Dit zodat het doek je uitzicht niet belemmerd.

Meer lezen:

Waarom een balkondoek?

Een balkondoek wordt om verschillende redenen om een balkon gebruikt. Het betreft in de meeste gevallen een zeildoek dat langs een balustrade wordt gemonteerd. Op een balkon of dakterras kun je veel last van wind hebben. Een dergelijk doek houd de ergste wind tegen, zodat je comfortabel van je balkon kunt genieten. Nadeel van een balkondoek is dat deze je uitzicht belemmerd. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor een doorzichtig balkondoek. Dit is een transparant zeildoek, waar je makkelijk doorheen kunt kijken.

Doorzichtig balkondoek op maat

In onze webshop kun je een balkondoek op maat bestellen. We maken de balkondoeken van PVC zeil, waardoor ze lang mee gaan. In onze zeilmakerij worden doek doeken voor van een ogen, waarmee ze aan je balkonhek of balustrade bevestigd kunnen worden. Heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar een mooi balkondoek.

Doorzichtig balkondoek bevestigen

Een balkondoek kun je aan je balkonhek of balustrade bevestigen met kabelbinders. Wanneer je een spijlenhek om je balkon hebt, dan raden we je aan het balkondoek door de spijlen te vlechten. Op deze manier kan het doek niet gaan klapperen bij harde wind. Het is belangrijk dat je het doek niet te los monteert. Dit kan hinder geven. Span het altijd goed strak. Na het bevestigen van je balkondoek kun je heerlijk genieten op je balkon.

Meer lezen: