fietsenstalling tuin

Fietsenstalling Tuin

Ben jij op zoek naar een fietsenstalling voor je tuin? In onze webshop vind je diverse soorten fietsenstallingen. Hierbij aan een fietsenstalling met glas, een fietsenstalling bekleed met damwandplaten of een fietsenstalling met gaas. Te maken deze stallingen op maat en kunnen het aanpassen aan jouw situatie.

Fietsenstalling tuin

Een fietsenstalling of fietsenhok beschermt je fiets of scooter tegen weersinvloeden. Denk hierbij aan regen en wind. De fietsenstalling zelf dient ook beschermd worden tegen deze weersinvloeden. Om die reden leveren we onze fietsenstallingen standaard thermisch verzinken. Natuurlijk is het mogelijk om deze in een kleur te laten coaten. Een veelgebruikte kleur is zwart of groen. Ben je benieuwd of de kleur die je zoekt mogelijk is? Vraag dan gerust onze kleurkaart op.

Je kunt een fietsenstalling voor je tuin eenvoudig zelf monteren. Dit is niet moeilijk. We leveren losse onderdelen en je ontvangt een handige bouwtekening. Natuurlijk is het ook mogelijk om de plaatsing over te laten aan één van onze ervaren monteurs. Het voordeel hiervan is dat zij de benodigde ervaring hebben en een bus vol gereedschap. Hierdoor is de fietsenstalling in de mum van tijd in jouw tuin geplaatst.

Fietsenstalling bestellen

Hoe werkt het bestellen van een fietsenstalling voor jou tuin? Allereerst kies je in onze webshop de door jou gewenste fietsenstalling. We hebben een aantal standaardmodellen ontwikkeld. Na het maken van je keuze kun je in het aanvraagformulier kenmerken als de lengte en diepte opgeven. Heb je specifieke wensen? Laat dat gerust weten. Het is tevens mogelijk om een schets bij te voegen.

Nadat verjaardag hebt ontvangen, zal een van onze productspecialisten een passende offerte op maat maken. Deze offerte ontvang je van ons vrijblijvend per mail. Nou je akkoord op offerte ontvangen van onze werktekening van de fietsenstalling. Je kunt de maatvoering en het ontwerp controleren en eventuele wijzigingen terugkoppelen.

Als je van jou akkoord op de werktekeningen hebben ontvangen zullen we de fietsenstalling voor de tuin in onze werkplaats produceren. Zodra de stalling gereed is, neemt onze planner contact met je op om een aflever afspraak te maken. We leveren onze fietsenstallingen in heel Nederland en België.

Fietsenstalling tuin van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij op zoek naar een specifiek type fietsenstalling voor je tuin en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We vinden het leuk om met je mee te denken en helpen je dan ook graag verder.