frans balkon laten maken

Frans Balkon Laten Maken

Wil je een Frans balkon laten maken? Alle franse balkonhekwerken in onze Hekwerk Webshop worden na bestellen op maat gemaakt. Omdat de hekwerken in Nederland worden geproduceerd, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. We streven ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden en werken hier dan ook dagelijks aan. Je vind diverse standaard modellen die we voor je op maat maken en aanpassen aan jouw situatie.

Frans Balkon op Maat Laten Maken

frans balkon laten maken

Er zijn diverse soorten franse balkons. Denk hierbij aan strakke stalen balkonhekwerken, sierhekwerken en glazen balkonhekwerken. Ook kun je er voor kiezen om een Frans balkon uit RVS te laten maken, bijvoorbeeld in combinatie met glas. We hebben diverse soorten voorbeelden in onze Hekwerk Webshop.

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen, nadat je het door jou gewenste model heeft uitgezocht. Wij streven ernaar je binnen 24-uur te voorzien van een passende offerte. Na akkoord zullen we het franse balkon voor je op maat maken en eventueel laten verzinken en coaten in een RAL kleur. Het is mogelijk om het balkonhekwerk bij je op locatie te laten monteren. Onze monteurs staan graag voor je klaar.

Stalen Frans balkon

Veel van onze Franse balkons maken we van staal. Dit omdat staal makkelijk te bewerken en zeer sterk is. In onze webshop vind je diverse standaard modellen die je in de door jouw gewenste afmetingen kunt laten maken.

In de bovenstaande video laat Marie Louise je zien hoe onze stalen Franse balkons worden gemaakt. Aan de hand van de werktekening worden de profielen gezaagd en geboord, om vervolgens te worden gelast door de lasser.

Franse balkons met glas

Een Frans balkon met glas heeft een transparante uitstraling en minstens zo sterk als een hekwerk van staal. Het glas is zowel gelaagd als gehard, waardoor het stevig en stabiel is. In onderstaande video legt onze product specialist Berdien uit waarom een glas balustrade veilig is.

Frans Balkon Laten Maken door Hekwerkwebshop.nl

Als Hekwerkwebshop.nl streven we ernaar totaal aanbieder op het gebied van afrasteringen en omheiningen te zijn. We hebben diverse hekwerk gerelateerde artikelen in ons assortiment en werken er dagelijks aan ons aanbod te verbeteren. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort frans balkonhekwerk, maar deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen kunnen we je gewoon verder helpen.

Ook kunnen we in overleg met je een mooie hekwerk ontwerpen en deze voor jou maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt. We hebben een uitgebreid aanbod sierspijlen en ornamenten, waaruit je kunt kiezen. We vinden het belangrijk dat je geholpen bent en je een oplossing heeft voor jouw situatie waar je achter kunt staan. Ontdek alle balkonhekken en franse balkonhekwerk.

Vragen of advies?

    hekwerk webshop