frans balkonnetje

Frans Balkonnetje

Heb jij openslaande deuren op een verdieping vloer? Dan is dit de perfecte situatie om een Frans balkonnetje te maken. Wat is een Frans balkonnetje, hoor ik je denken? Een Frans balkon is een hekwerk dat voor een openslaande deur of raam geplaatst wordt. Je kunt de deuren hierdoor volledig openzetten, zonder dat je van de verdieping af kunt vallen. Hierdoor kun je in de zomer dagen genieten van het mooie weer.

Frans balkonnetje maken

Wil jij een Frans balkonnetje maken? In onze webshop vind je diverse soorten Franse balkonhekken. We maken deze hekwerken op maat in onze werkplaats in Nederland. Hierdoor behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheid. We hebben hekwerk voor een Frans balkonnetje in verschillende stijlen. Denk hierbij aan strakke hekwerken, sierlijke hekwerken en hekwerken met glas. Er is veel mogelijk!

Frans balkonhek van staal

De meeste van onze Franse balkonhekken maken we van hoogwaardig staal. Het voordeel hiervan is dat het makkelijk te bewerken is en zeer sterk is. Het nadeel van staal is dat het snel roest, daarom dient het behandeld worden. Standaard voorzien we het hekwerk van een zinklaag. Niet iedere klant vind dit mooi, daarom is het mogelijk om het hekwerk te laten coaten in een kleur naar keuze. Er zijn veel kleuren mogelijk, vraag gerust onze kleurkaart aan.

Een Frans balkonnetje kopen

Hoe gaat het bestellen van een Frans balkonhekwerk in zijn werk? Je kiest allereerst het door jou gewenste model. Vervolgens kun je aangeven wat de lengte en hoogte dient te zijn. We hebben diverse standaard bevestiging methodes waaruit je kunt kiezen. Bij het doel van je aanvraag is het mogelijk om specifieke wensen door te geven en foto’s of een schets bij te voegen.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, zal een van onze productspecialisten een vrijblijvende offerte op maat voor je maken. Deze offerte ontvangen van ons per mail deze werktekening, zodat je hem kunt controleren. Je controleert de maatvoering en ontwerp en geeft eventuele wijzigingen als terugkoppeling. Na het akkoord op de werktekening, zullen wij het deze produceren. Dit doen we in onze werkplaats in Nederland.

Hoe wordt een Frans balkon gemaakt?

Een frans balkonhekwerk monteren

Frans balkonnetje is eenvoudig zelf te plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit over te laten aan een van onze ervaren monteurs. Zij hebben de nodige ervaring en een bus met gereedschap. Hierdoor is jouw nieuwe Franse balkonnetje in een mum van tijd gemonteerd.

Frans balkonnetje van Hekwerkwebshop.nl

Een Frans balkonnetje bestel je dus eenvoudig online in onze webshop. Ben jij nu op zoek naar een specifiek type hekwerk en kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder!