balkonhekken gebruikt

Balkonhekken Gebruikt

Ben je op zoek naar balkonhekken gebruikt? Zo nu en dan komen we wel eens gebruikte balkonhekwerken tegen op sites als marktplaats.nl. Helaas is het vaak zo dat deze hekwerken niet bruikbaar zijn op andere locaties. De belangrijkste reden hiervoor is dat balkonhekken vaak op maat gemaakt worden. Balkons hebben vaak afwijkende maten waardoor een hergebruik hekwerk meestal niet past op een nieuw balkon.

Vergelijkbaar:

Balkonhekken gebruikt

De reden waarom voor een balkonhek gebruikt gekozen wordt, is meestal de lage kostprijs hiervan. En veel voorkomend probleem bij een gebruikt balkon hek, is in de meeste gevallen beschadigde coating. De hekwerken dienen in deze gevallen opnieuw te worden gecoat en vaak zijn pas stukken nodig.

Belangrijk om in de gaten te houden bij de aanschaf van een gebruikt balkonhek, is de hoogte. De hoogte van oudere hekken voldoen meestal niet aan de huidige wettelijke hoogte balkonhek. Controleer daarom altijd of de hoogte van het balkonhek voldoet.

De praktijk wijst uit dat dit soort aanpassingen in de meeste gevallen duurder zijn, dan wanneer er voor een nieuw balkon hekwerk gekozen wordt. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten balkon die online op maat besteld kunnen worden.

Ondanks het feit dat de kwaliteit hoog in het vaandel hebben, bieden we onze hekwerken tegen een scherpe prijs aan.

Meer lezen:

Balkonhekken van Hekwerkwebshop.nl

Je kunt de balkonhekken eenvoudig online samenstellen door allereerst het door je gewenste model te kiezen. Vervolgens geeft de kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking op. Na het doen van je aanvraag, maken we een passende offerte op maat. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kun je het hekwerk online bestellen.

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod balkonhekken:

Balkonhek A01

Balkonhek met cirkels tussen de spijlen.

Balkonhek A02

Strak balkonhek met een dubbele horizontale ligger.

Balkonhek A03

Basis spijlen hekwerk geschikt voor balkon.

Balkonhek A04

Luxe balkonhek voor balkon en dakterras.

Balkonhek A05

Mooi balkonhek waarvan er telkens een spijl verspringt.

Balkonhek A06

Prachtig balkonhek met cirkels.

Balkonhek A07

Balkonhek met ruiten.

Balkonhek F01

Balkonhek met krullen.

Balkonhek F03

Hek met krullen en cirkels.

Striphek S01

Balkonhek met stripspijlen.

Lamellenhek S02

Balkonhek met strip spijlen.

Mocht je echter op zoek zijn naar een specifiek soort hekwerk en deze nergens kunnen vinden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder! Eventueel kun je er ook voor kiezen om een vrijblijvende offerte aan te vragen, we streven ernaar je aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod balkonhekken. Naast balkon hekwerken op maat vind je er ook sierhekwerken, afrastering en spijlenhekwerken.

Andere onderwerpen: