glasprofiel balustrade

Glasprofiel balustrade

Ben jij op zoek naar een glasprofiel balustrade? Dat begrijpen we helemaal! Een balustrade met glas heeft een transparante uitstraling. Ook geeft het je een vrij uitzicht vanaf je balkon of dakterras. Glazen balustrades zijn er in verschillende uitvoeringen. In onze webshop vind je een overzicht van de meest voorkomende glas balustrades.

5 voordelen van een glasprofiel balustrade

Wat zijn de voordelen van een glasprofiel balustrade? Hieronder hebben we de 5 belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet. We hopen dat het je gaat helpen bij de keuze voor je nieuwe balustrade.

Voordeel 1: Transparant uiterlijk

Een glazen balustrade heeft een transparant uiterlijk. De balustrade zorgt voor maximaal behoud van je uitzicht. Er zitten geen spijlen of lamellen in de weg die het uitzicht belemmeren.

Voordeel 2: Fungeert als windvanger

Een glasprofiel balustrade heeft nauwelijks openingen in de balustrade, zoals je dit wel ziet bij een striphekwerk. Hierdoor fungeert de balustrade prima als windvanger. Het blokkeert de wind niet volledig, maar zorgt er wel voor dat je bij geringe wind nog prettig op je balkon of dakterras kunt zitten.

Voordeel 3: Eenvoudig te monteren

Een glasprofiel balustrade is eenvoudig te monteren. Het bestaat uit een vloerprofiel (top- of zijmontage) dat door middel van ankers op de ondergrond bevestigd kan worden. Het glas wordt in de profielen geklemd en de montage staat op zijn plaats.

Voordeel 4: Maatwerk mogelijk

Het voordeel van een glazen balustrade is dat deze op maat gemaakt kunnen worden. Hierdoor heb je een balustrade die precies past in jouw situatie. Ook kan er rekening gehouden worden met bijzonderheden op jouw balkon of dakterras.

Voordeel 5: Duurzaam

Een glasprofiel balustrade gaat jaren lang mee. De vloerprofielen bestaan uit aluminium, deze roesten niet en zijn weerbestendig. Een glazen balustrade gaat vaak meerdere decennia mee en vraagt weinig onderhoud.

Glasprofiel balustrade van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse glazen balustrades, waaronder glasprofiel balustrades. Neem gerust eens een kijkje en vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder.