spijlenhekwerk balustrade

Spijlenhekwerk balustrade

Ben je op zoek naar een spijlenhekwerk balustrade? We hebben diverse spijlenhekwerk in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. We maken de balustrades op maat, waardoor we ze volledig op je situatie kunnen afstemmen.

Voorbeelden van een spijlenhekwerk balustrade

Een spijlenhekwerk is een strakke praktische oplossing om als balustrade te gebruiken. We hebben diverse spijlenhekwerk op maat gemaakt, om als balustrade om een balkon of dakterras te gebruiken. Hieronder zal ik je een drietal voorbeelden laten zien.

1. Spijlenhekwerk op erker

spijlenhekwerk op erker

Deze balustrade hebben we geleverd en gemonteerd bij een klant op een erker. We plaatsten regelmatig een hekwerk op erker. Hierdoor kan eenvoudig een balkon of dakterras voor bijvoorbeeld een slaapkamer gecreƫerd worden. Een stalen balkonhekwerk is stevig en stabiel en daarom uitermate geschikt voor dergelijke situaties.

Video hekwerk op uitbouw

Hieronder zie je een voorbeeld van een hekwerk op een erker of uitbouw.

2. Spijlenhekwerk balustrade met waslijn beugels

spijlenhekwerk balustrade waslijnbeugels

Dit strakke spijlenhekwerk hebben we op een bestaande opstaande rond rond een aantal balkons in Rotterdam gemonteerd. De palen van de balustrade zijn voorzien van waslijn beugels. Hierdoor kan de was buiten het balkon aan de waslijn worden gehangen.

De balustrades zijn gemaakt van staal. Hierdoor zijn ze stevig en stabiel. Om ze te verduurzamen hebben we het hekwerk voorzien van een zinklaag (om roestvorming te voorkomen) en gepoedercoat in een kleur.

3. Balustrade om een dakterras

spijlenhekwerk balustrade dakterras

Deze basis spijlenhekwerk balustrade hebben we gemonteerd om een dakterras. De balustrade is voorzien van gevelbeugels onder de palen, waardoor het door de boei tegen de gevel gemonteerd is. Hierdoor hoeft er niet door de dakbedekking gemonteerd worden en wordt lekkage voorkomen.

Video stalen balustrade op dakterras

Hieronder vind je een video met een mooie voorbeeld van een stalen balustrade om een dakterras.

Balustrade online bestellen

Ben jij op zoek naar een balustrade en wil je die online bestellen? Neem dan eens een kijkje in onze hekwerk webshop. We hebben diverse soorten balustrades, waaronder spijlenhekwerk balustrades. Omdat we ze op maat maken, kunnen we de hekwerken aanpassen op jouw situatie. Neem gerust een kijkje en vraag een vrijblijvende offerte aan.