glazen balkonhekken

Glazen Balkonhekken

glazen balkonhekken

Glazen balkonhekken zijn er in verschillende soorten en maten. In onze hekwerk webshop vind je diverse soorten balkonhekken die u eenvoudig online kunt bestellen. Je kunt hierbij denken aan glazen balustrades, RVS balustrades en stalen balkonhekken.

Al onze balkonhekken worden op maat vervaardigd, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren. Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod.

Glazen balustrades op maat bestellen

Zoals ik al even aangaf kunt jebalkonhekken op maat bestellen in onze hekwerk webshop. We vinden het belangrijk om naast het leveren van kwaliteit, ook een stukje gemak te kunnen bieden. Onze programmeurs hebben daarom een systeem ontwikkeld, waarmee je eenvoudig zelf je eigen glazen balkonhek kunt aanvragen.

Dit allereerst een keuze te maken uit ons overzicht glazen balustrades. U kiest het gewenste model om vervolgens kenmerken als de hoogte, lengte en afwerking te kiezen. Ook kiest het soort glas, de dikte hiervan en de kleur. We kunnen onze glazen balustrades zowel met gelaagd als gehard glas leveren.

Een plaat gelaagd glas bestaat uit twee platen glas met daartussen een laag folie. Wanneer gelaagd glas breekt, zal het glas op zijn plaats blijven zitten dat deze door de folie vastgehouden wordt. Gehard glas daarentegen, breekt in 1000 stukjes wanneer deze breed. We adviseren over het algemeen gebruik te maken van gelaagd glas. Dit om te voorkomen dat er een gat in de balustrade kan ontstaan. Ontdek de voordelen van een glazen balustrade.

Glazen balkonhekken van Hekwerkwebshop.nl

We zullen na ontvangst van je aanvraag een passende offerte op maat voor je maken. Hierdoor weet je precies wat de kosten van het hekwerk zullen zijn, en heb je inzicht in de prijsvoering. Zodra je het balkon hekwerk is samengesteld, kunt je deze online bestellen. Wij zullen het hekwerk vervolgens voor je op maat vervaardigen en leven deze zowel in Nederland als in Belgiƫ.

Mocht je echter op zoek zijn naar een specifiek soort balkon hekwerk met glas, maar kun je deze nergens vinden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder en zullen je offerte aanvragen binnen 24 uur beantwoorden.

Neem gerust eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat je verrassen door het aanbod hekwerken.