Glazen Balustrade Buiten

Glazen balustrade buiten! Zoek je een glazen balustrade voor buiten? In onze Hekwerk Webshop vind je diverse soorten glazen balustrades. Al deze balustrades kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een glazen balustrade kan worden gemaakt van RVS en van staal. Een stalen balustrade moet wel worden afgewerkt, dit kan verzinkt of verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar uw keuze.

Glazen Balustrade Buiten

Bijna alle balustrades in onze Hekwerk Webshop kunnen buiten gebruikt worden. Er zijn diverse soorten balustrades voor buiten, ontdek de voordelen glazen balustrade. We hebben een uitgebreid assortiment hekwerken en we streven ernaar totaal aanbieder op het gebied van hekwerken te zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om naast kwaliteit een stukje gemak te kunnen bieden.

Om die reden kunt u de prijs van uw glazen balustrade eenvoudig online aanvragen. We hebben een eenvoudig formulier gemaakt, waarmee je de balustrades zelf kunt aanvragen. Je geeft allereerst de hoogte en lengte van de balustrade op. Vervolgens kunt u de afwerking en glassoort kiezen. We maken een passende offerte op maat, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Is een glas balustrade wel veilig?

Wil je weten of een glas balustrade wel veilig is? Onze productspecialist Berdien legt uit waarom een glazen balustrade veilig is.

Materiaal balustrade

De balustrades met glas leveren we van RVS en van staal. De stalen balustrades dienen na vervaardigen te worden beschermd om roestvorming te voorkomen. Dit doen we door ze te voorzien van een zinklaag. Eventueel is het ook mogelijk om de balustrade te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. Hierdoor kun je de balustrade volledige op jouw situatie afstemmen.

De balustrades van RVS hoeven niet beschermd te worden. Roestvrij of roestvast staal roest nagenoeg niet en kan gewoon buiten gebruikt worden (RVS 316 kwaliteit).

Wat kost een glazen balustrade?

Hoe zijn de kosten van een glas balustrade opgebouwd? Onze productspecialist Berdien legt in bovenstaande video uit, hoe onze prijzen tot stand komen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, wij streven ernaar je aanvraag binnen 24 uur beantwoorden.

Glazen balustrades voor buiten van Hekwerkwebshop.nl

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

We streven ernaar als Hekwerk Webshop om totaal leverancier op het gebied van hekwerken, balustrades en omheiningen te zijn. We hebben daarom een uitgebreid assortiment en werken er dagelijks aan om deze te verbeteren. De balustrades worden na bestellen op maat gemaakt, waardoor maatwerk oplossingen mogelijk zijn. U vind u in onze online winkel geen made in China modellen, maar uitsluitend kwaliteit hekwerken op maat.

Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

hekwerk webshop