glazen balustrade kopen

Glazen balustrade kopen

Wil jij een glazen balustrade kopen? We hebben diverse soorten glazen balustrades in ons assortiment. Denk hierbij aan balustrades van RVS, vervaardigd uit staal en aluminium balustrades. Veel van onze balustrade maken we op maat, waardoor maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Soorten glazen balustrade

Een glazen balustrade vind je online in verschillende soorten. In onze webshop hebben we balustrades van staal, uit RVS en van aluminium. Naast eigen balustrades verkopen we ook Q-railing balustrades. Omdat we een breed aanbod balustrades hebben, vind je altijd het hekwerk dat je zoekt voor jouw situatie. Hieronder zal ik je een aantal glas balustrades laten zien.

1. Glazen balustrade met matglas

glazen balustrade kopen matglas

Een glazen balustrade heeft twee belangrijke voordelen. Je kunt namelijk maximaal genieten van je uitzicht, wanneer je gebruik maakt van transparant glas. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van matglas, voor mee privacy op je balkon of dakterras. Wanneer je kiest voor matglas, is het glas voorzien van een matte folie. Hierdoor kan er niet meer door het glas gekeken worden.

2. Balustrade met randafwerking

glazen balustrade met randafwerking

Deze balustrade is voorzien van een stalen zetwerk onder de palen. Dit zetwerk fungeert als randafwerking van de vloer, waardoor er een mooi geheel ontstaat. De laatste glasplaat is tevens schuin uitgevoerd, waardoor deze precies onder het schuine dak past.

3. Glas balustrade met vloerprofiel

glazen balustrade vloerprofiel

Een mooi systeem is een glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade is op een balkon gemonteerd en het profiel is vanaf de begane grond nauwelijks te zien. De balustrade heeft een transparant uiterlijk, maar is tevens stevig en stabiel.

Glazen balustrade kopen bij Hekwerkwebshop.nl

Balustrade G01

glazen balustrade g01

Glazen balustrade met stalen staanders, waar glas tussen geplaatst is door middel van glasklemmen.

Balustrade G02

Glazen balustrade G02

RVS glas balustrade bestaande uit RVS staanders met een ronde handregel.

Balustrade G05

Glazen balustrade G05

Transparante glazen balustrade gemaakt van RVS. Het glas is met glasklemmen bevestigd.

Balustrade G07

Glazen balustrade G07

Prachtige glazen balustrade met stalen staanders en aluminium liggers.

Balustrade G10

Glazen balustrade G10

Mooie variant op model G07, met extra handregel. Het glas zit in aluminium profielen geklemd.

Balustrade G03

Glazen balustrade G03

Glazen balustrade met vloerprofiel. Deze balustrade heeft geen palen.

Zoals ik al aangaf hebben we diverse glazen balustrades in ons assortiment. We hebben een breed aanbod, waardoor je altijd de balustrade vind die je zoekt. Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij de zoektocht naar je glazen balustrade.