Balustrade laten maken

Balustrade laten maken

Wil je een balustrade laten maken? Dat kan! We maken balustrades op maat uit staal, RVS en aluminium en eventueel met glas. In onze webshop vind je een breed aanbod balustrades. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. We helpen je graag verder.

Soorten balustrades

Wanneer je een balustrade wilt laten maken, is het belangrijk om je vooraf te bedenken wat je graag wilt voor je balustrade. Waar moet deze geplaatst worden, hoe is de ondergrond en welke type balustrade past bij de stijl van mijn woning. Hieronder zal ik je een drietal voorbeelden van een balustrade laten zien.

1. Een stalen balustrade

Een stalen balustrade is niet meer als de naam doet suggereren. Een balustrade gemaakt uit staal. In onze webshop vind je vooral hekwerk met spijlen en glazen balustrades uit staal. We maken ze op maat, waardoor je ze perfect passend in jouw situatie kunt bestellen.

2. Glazen balustrade

glazen balustrade laten maken

Een glazen balustrade is niet meer dan de naam doet vermoeden. Het is een balustrade met zoveel mogelijk glas. We hebben diverse soorten glas balustrade systemen in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan balustrades van Q-Railing, maar ook eigen glazen balustrade. We maken de balustrades op maat, geschikt voor jouw situatie.

3. Aluminium balustrade

aluminium balustrade laten maken

Een aluminium balustrade lijkt qua look-and-feel veel op stalen balustrade of glazen balustrades. Het grote verschil is het gekozen materiaal om de balustrade te maken. Aluminium is een stuk lichter dan staal en heeft als voordeel dat het in de basis minder gevoelig is voor roestvorming. In onze webshop vind je ook aluminium balustrades. Het grote voordeel van deze balustrades is de korte levertijd. We kunnen ze op maat maken, maar ook uit voorraad leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Balustrades van Hekwerkwebshop.nl

Zoals ik al aangaf maken we balustrades op maat. In onze webshop hebben we diverse soorten balustrades. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Heb je vragen? Neem gerust eens contact met ons op.