Glazen balustrade langs terras in Oegstgeest

Glazen balustrade langs Terras in Oegstgeest

Een terras met uitzicht over het water is een droom voor veel mensen. Met een glazen balustrade maak je van jouw terras een nog fijnere plek om te genieten van het prachtige uitzicht. Onlangs hebben we voor een klant in Oegstgeest zo’n balustrade op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Ongestoord genieten van het panoramische uitzicht

Glazen balustrade langs terras in Oegstgeest

De klant in Oegstgeest wilde graag een balustrade die het prachtige uitzicht over het water niet zou belemmeren. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met transparante glazen panelen en slanke stalen profielen. Deze combinatie zorgt voor een moderne en strakke uitstraling, terwijl de glazen panelen het panoramische uitzicht volledig vrijlaten. De balustrade is afgewerkt met een zwarte poedercoating, die perfect aansluit bij de stijl van de woning.

Lees ook: Glazen balustrade in Dieren

Voordelen van een glazen balustrade:

  • Ongestoord uitzicht
  • Moderne en strakke uitstraling
  • Optimale veiligheid
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Maatwerk mogelijk

Vakkundige montage door ervaren monteurs

Glazen balustrade langs terras in Oegstgeest

Onze ervaren monteurs Hendrik en Henk Jan hebben de balustrade ter plekke op maat gemaakt en geïnstalleerd. Ze werken al jarenlang met staal en glas en hebben oog voor detail. Hierdoor is de balustrade niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “De balustrade ziet er prachtig uit en geeft ons een veilig gevoel. We kunnen nu optimaal genieten van het prachtige uitzicht over het water. De monteurs waren erg vakkundig en hebben alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Glazen balustrade in Heemstede

Glazen balustrade: perfect voor elk terras met uitzicht

Een glazen balustrade is een perfecte toevoeging aan elk terras met een mooi uitzicht. Het geeft een moderne en strakke uitstraling en zorgt voor een optimale beleving van de omgeving. Ben je op zoek naar een balustrade voor jouw terras? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Glazen balustrade op balkon in Vlijmen